«Κάγκελο» έμειναν οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος στον ΣΚΑΙ, όταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάππας που βρισκόταν στο υπουργείο Εργασίας ξεστόμισε κάτι που δεν έπρεπε να ακουστεί στον «αέρα».

«Μ@λ@κες μια ώρα! Ε μ@λ@κες!», φώναζε ο δημοσιογράφος για το… «στήσιμο» που είχε φάει μέχρι να συνδεθούν ζωντανά μαζί του!

Ο ίδιος βέβαια δεν είχε καταλάβει ότι ήταν on air με αποτέλεσμα όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί να θέλει η γη να τον καταπιεί!

Από την πλευρά του ο Χρήστος Κούτρας αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό λέγοντας στον Δημήτρη Λάππα: «Γεια σου Δημήτρη μου, καλά βγήκες στον αέρα! Συμβαίνουν και αυτ�� στην τηλεόραση. Υπάρχει εκνευρισμός προφανώς, τον έχουμε στήσει τον Δημήτρη».

«Καλό μεσημέρι. Ζητάω συγγνώμη. Δεν έχει να κάνει με εσάς, έχει να κάνει με πράγματα που συμβαίνουν εδώ πέρα» απάντησε ο δημοσιογράφος και ο παρουσιαστής συνέχισε να τον… πειράζει στον «αέρα».

«Έτσι είπε και ο Σόιμπλε στον Τσίπρα να ξέρεις!» είπε στον Λάππα και εκείνος του απάντησε: «Πάντως δε νομίζω να διεκδικείτε εσείς τον ρόλο του Τσίπρα κι εγώ του Σόιμπλε»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ