Απόψε στις 23:30 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται σε Α' τηλεοπτική προβολή η ταινία επιστημονικής φαντασίας «Φράνκεσταϊν».

Ο Άνταμ Φράνκεσταϊν, το φριχτό δημιούργημα του επιστήμονα Βίκτορ Φράνκεσταϊν, περιπλανιέται μόνος του για αιώνες, σε σκιές και σε μονοπάτια απερπάτητα, σκοτώνοντας δαίμονες και προ��τατεύοντας την ανθρωπότητα.

Μαζί του έχει και το μυστικό της αναγέννησης των ανθρώπων, ένα μυστικό, που οι δαίμονες θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν ενώ το τάγμα των Gargoyles να καταστρέψει. Έτσι, ο Άνταμ, θα βρεθεί στη μέση ενός πολέμου, όπου θέλοντας και μη, θα κληθεί να πάρει θέση. Τότε θα συνειδητοποιήσει ότι η μοίρα της ανθρωπότητας θα κριθεί από τη δική του αποφασιστικότητα. Στην απόλυτη σύγκρουση του καλού με το κακό, α��τός κρατάει το κλειδί της σωτηρίας…

Ένα σύγχρονο θρίλερ φαντασίας βασισμένο στο επιτυχημένο comic book του Κέβιν Γκρεβιού, δημιουργού του «Underworld», το οποίο τοποθετεί τον Frankenstein σε μια μυστηριώδη γοτθική πόλη, ανάμεσα σε δύο αντίπαλες ομάδες αθάνατων πλασμάτων. Μια συναρπαστική, νέα, ιστορία γεμάτη θανάσιμες αντιπαλότητες, επικές μάχες και υπερφυσικές εκπλήξεις.

Ο γοητευτικός Άαρον Έκχαρτ μεταμορφώνεται στο θρυλικό ανθρωπόμορφο ον ενώ το ρόλο του «αρχικακού» υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός Μπιλ Νάι, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στιούαρτ Μπίτι, σεναριογράφου της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ