Επίθεση στις παρουσιάστριες που κυκλοφορούν τις δικές τους συλλογές ρούχων έκανε ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια τόσο για την Κατερίνα Καινούργιου όσο και την Δούκισσα Νομικού.

κκκκ.jpg

«Είναι πολλές παρουσιάστριες από την τηλεόραση που δεν έχουν δουλειά να κάνουν και κάνουν τις σχεδιάστριες. Άλλο είναι ο δημιουργός και άλλο να κάνεις ωραία ρούχα. Εκμεταλλεύονται κάτι βιοτεχνίες τα ονόματά τους και μέσα από την τηλεόραση το χρησιμοποιούν για να πουλάνε τα ρουχαλάκια τους. Τίποτα σπουδαίο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα, ούτε η μία ούτε η άλλη. Τις θεωρώ και τις δύο Βarbie, δηλαδή ένα προϊόν το οποίο εκφυλίζεται με το χρόνο. Να κάνει πασαρέλα και η Δούκισσα Νομικού και η Κατερίνα Καινούργιου... για μένα θα τους ξύριζα το κεφάλι και θα τις έντυνα με αντρικά κοστούμια. Απορώ ποιοι θέλουν τέτοιες πλαστικές κούκλες να κοιμούνται μαζί τους»;

Η… μπάλα μάλιστα πήρε και την Δέσποινα Βανδή για την οποία δήλωσε: «Καλύτερα να θρέψει τα παιδάκια της, να βγάλει κανένα καινούργιο τραγούδι για να μπορέσει να κάνει καριέρα γιατί δεν τη βλέπω πολύ στη σκηνή και αυτό είναι κακό».

Μελιστάλακτος πάνω από όλα!