Επεισοδιακό ήταν το τηλεοπτικό τετ α τετ του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Ντέπυ Γκολεμά, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν ανταλλάξει «πυρά»: μπορεί να έλυσαν τις διαφορές τους, ωστόσο, δεν έλειψαν τα εκατέρωθεν «καρφιά»!

«Δεν θα μπω σε διαδικασία να σου την πω. Με προκαλείς και σου απαντάω. Εγώ πιο πολύ απαντάω, παρά ξεκινάω τη συζήτηση. Έγινες εσύ παρουσιάστρια, μην γίνω εγώ τηλεκριτικός. Εσύ το ξεκίνησες. Είμαι περήφανος για τα ριάλιτι που έχω κάνει. Και για το “Survivor” και για τη “Φάρμα”. Κάνω όσο καλύτερες εκπομπές μπορώ. Αν δεν σε έχω δικαιώσει σαν τηλεθεάτρια, σου ζητάω συγγνώμη και το λέω χωρίς κανέναν εμπαιγμό. Έχω δικαιώσει πάρα πολύ κόσμο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν δεν σου αρέσω σαν παρουσιαστής, πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν άλλα… 149 κανάλια που μπορείς να δεις ό,τι θέλεις», είπε ο παρουσιαστής στην τηλεκριτικό, που ήταν καλεσμένη του στο «The 2Night Show» της Πέμπτης.

Αναπάντητη δεν έμεινε η παρατήρηση του Γρηγόρη, αφού η Ντέπυ πέρασε στην αντεπίθεση: «θα κάνουμε την εκπομπή και μετά θα βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και θα λες πάλι τα ίδια; Μην μου πεις ότι θέλεις να γίνει και τηλεκριτικός; Μου έχεις πει τέρατα! Είσαι περήφανος για τα ριάλιτι; Τι να σου πω αγόρι μου… Αυτό που πήγα εγώ δεν ήταν ριάλιτι, μην το συνεχίζεις… Δεν ήταν ριάλιτι αγοράκι μου, δεν ήταν ριάλιτι, εντάξει; Θα σου έλεγα να κάνεις καλύτερες εκπομπές. Έχεις δικαιώσει πολύ κόσμο, αλλά καλό είναι να ζητάς και συγγνώμη!».

Μάλιστα, η τηλεκριτικός δεν δίστασε να… προβλέψει και το μέλλον τους: «για πρώτη φορά, μια χαρά τα πήγαμε. Τη δεύτερη, θα σκο��ωθούμε!», ανέφερε και ο παρουσιαστής συμφώνησε, λέγοντας προς τους τηλεθεατές: «είναι στο αίμα της! Της την δίνει η φάτσα μου, το καταλαβαίνεις;».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο