​Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star γιατί οι εξελίξεις στους «9 Μήνες» θα είναι συνταρακτικές!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Δημήτρης με την Αμαλία πρέπει να πάνε στο εργοστάσιο, για να υπογράψουν κάποια χαρτιά που χρειάζονται για να κάνουν ρύθμιση στην εφορία. Η Αμαλία δυσανασχετεί, ο Δημήτρης επιμένει ότι δεν μπορούν να το αναβάλουν και η Χαρά κάνει την καλή νύφη που καθησυχάζει την Αμαλία ότι όλα θα πάνε καλά, αφού και η ίδια και ο πατέρας της θα τους βοηθήσουν. Τη σκηνή παρακολουθεί ο Άλκης, που συνειδητοποιεί ότι η Χαρά έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή τους.

Την ίδια ώρα η Κρίστη μεταφέρεται εσπευσμένα στο μαιευτήριο και η γιατρός προτείνει στην Άννα να ειδοποιήσει τη Ντορέτα. Στο άκουσμα του ονόματός της και μόνο, η Κρίστη αντιδρά και ζητάει να ειδοποιήσουν τον Άλκη. Το τηλέφωνό του όμως το σηκώνει η Χαρά, που του κρύβει ότι η Κρίστη γεννάει. Ο υβριστικός μονόλογος του Μάνου αγανακτεί και θυμώνει το κοινό, που τον λιντσάρει.

Ο Μάνος αισθάνεται τη μεγαλύτερη λύτρωση με αυτό του το ξέσπασμα, αλλά καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η τελευταία του παράσταση. Ο Αντρέας ανησυχεί με την αμνησία της Δάφνης. Ο Αχιλλέας, από την άλλη, του επισημαίνει ότι αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί, διαφορετικά, αν η Δάφνη θυμηθεί, θα αναγκαστεί να τη σκοτώσει. Η Μάριος εκμυστηρεύεται στη Μάρθα ότι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την αμνησία της Δάφνης και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Μάρθας.

Ο Πέτρος εκφράζει τους προβληματισμούς του στον Αντρέα, ότι η επίθεση κατά της Δάφνης δεν ήταν στημένη από τους παιδόφιλους και τον πιέζει να του πει την αλήθεια. Εκείνος δεν παραδέχεται ανάμειξή του, αλλά εξομολογείτ��ι στον Πέτρο ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία τους, γεμίζοντάς τον με ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.

Η Κρίστη μπαίνει στο χειρουργείο για καισαρική, αλλά λόγω του ανατομικού της προβλήματος και του πρόωρου τοκετού, κινδυνεύει η ζωή τόσο της ίδιας όσο και του μωρού. Εκείνη τη στιγμή φτάνει και η Ντορέτα που ανήσυχη ρωτάει για το μωρό, κάνοντας την Άννα να ξεσπάσει έντονα πάνω της.

Την ώρα που γυρίζει με την Αμαλία στο σπίτι τους, ο Δημήτρης παθαίνει καρδιακή προσβολή. Ο Πέτρος λέει στην Εύα ότι πρέπει να προσπαθήσουν να ξαναοδηγήσουν τη Δάφνη στην αγκαλιά του Αντρέα. Την ίδια ώρα που ο Άλκης αναγνωρίζει τα πτώματα των γονιών του στο νεκροτομείο, η γιατρός ανακοινώνει στην Άννα και τη Ντορέτα ότι το μωρό της Κρίστης εξέπνευσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.