​Το φως της δημοσιότητας είδαν νέες φωτογραφίες από την συνάντηση που είχαν Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ώστε να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η παρουσιάστρια ζητά 50.000 ευρώ από τον Γιώργο Λιάγκα και άλλα 50.000 ευρώ από την Σάσα Σταμάτη, επειδή με σχόλια τους στο «Πρωινό» έθιξαν την προσωπικότητα της.

sp1.jpg
Προ ημερών μάλιστα, η Κωνσταντίνα μέσω συνέντευξης της είχε πει πως «ο Γιώργος Λιάγκας ανοιχτά και τηλεοπτικά λέει ότι θέλει να έρθουμε σε έναν συμβιβασμό, όμως δεν το κάνει σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ πως είναι λάθος αυτό που κάνει. Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου, ούτε έχω λάβει κάποιο μήνυμα. Θα ήταν τίμιο, θεωρώ, να το κάνει σε προσωπικό επίπεδο, από το να το δημοσιοποιεί. Εγώ όταν έχω κάτι να πω σε κάποιον, δεν βγαίνω να το πω σε όλο τον κόσμο, το λέω στον ίδιο».

sp2.jpg
Αυτά άκουσε και το ζευγάρι το οποίο την κάλεσε σε πριβέ δείπνο στην Βουλιαγμένη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ώστε να τα βρουν εξωδικαστικά.

Όπως βλέπετε και στο φωτορε��ορτάζ του περιοδικού «ΟΚ!» οι τρεις τους συναντήθηκαν στο «Al Bacio» με το κλίμα να το λες… από ψυχρό έως και τεταμένο ανά στιγμές.

sp10.jpg
Η συνάντηση τους κράτησε δυο ώρες αλλά δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς πηγή από το περιβάλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αναφέρει πως η παρουσιάστρια «πήγε με καλή διάθεση να λήξει το θέμα αλλά δεν άκουσε αυτά που περίμενε και δεν είχε αίσιο τέλος η βραδιά ώστε να λυθεί εξωδικαστικά το θέμα».

σππ.jpg
Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύει, το επόμενο ραντεβού ��ους θα είναι τον ερχόμενο Μάρτιο οπότε και έχει οριστεί η δίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σπυροπούλου ΜΑΙΝΟΜΕΝΗ! «Δεν είναι τίμιο αυτό που κάνει ο Λιάγκας»