Την επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος στο «Happy Day».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο παρουσιαστής, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει βραδινή εκπομπή, ωστόσο «δεν έχει υπογραφεί ακόμα τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου είχε ακουστεί έντονα το καλοκαίρι για το κανάλι της Κάντζας. Δημοσιεύματα ήθελαν τον παρουσιαστή να συνεργάζεται με την Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο αυτό το project τελικά δεν υλοποιήθηκε.

Μέσω της εκπομπής της «Λόγω Tivis» η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είχαν μιλήσει για την απογευματινή ζώνη του Alpha, ωστόσο, όπως είπε, δεν γνωρίζει για ποιο λόγο τα σχέδια «ναυάγησαν».

«Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι κουβέντες, αλλά για να το λέει ο Δήμος Βερύκιος ισχύει και έχει μια τεράστια δόση αλήθειας. Πιστεύω ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι μετρ σε αυτό που κάνει και η επιστροφή του και ειδικά στο βράδυ θα δώσει κάτι και θα είναι ξεχωριστή. Θέλω να σας αποκαλύψω κάτι το οποίο ίσως να το είχατε διαβάσει, εγώ είχα μιλήσει με τον Πέτρο το καλοκαίρι για τη συγκεκριμένη εκπομπή, για τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Δεν ξέρω τι ακριβώς είχε συμβεί και δεν ευδοκίμησε η συγκεκριμένη συνεργασία. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και είχαμε πει να συνεργαστούμε να κάνουμε μαζί το μεσημεριανό του Alpha. Και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εγώ προσωπικά ήθελα πολύ να συνεργαστώ. Νιώθω ότι είναι ένας τηλεοπτικός ιππότης, με έναν πάρα πολύ ωραίο λόγο και ένας άνθρωπος που λείπει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και νομίζω ότι με εμένα θα έκανε πολύ ωραίο ντουέτο. Είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μελλοντικά» ανέφερε η παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ