Το ότι ο «κύκλος» του στην τηλεόραση έχει κλείσει, παρά το ότι το τελευταίο του σήριαλ, η «Εθνική Ελλάδος», έμεινε στη μέση, δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης!

Σε ερώτηση, στην εκπομπή «Όλα», για το πώς τον επηρέασε η οικονομική και κοινωνική κρίση, ο ηθοποιός και σεναριογράφος δεν έκρυψε ότι αισθάνθηκε ανασφάλεια και συνέχισε: «μπορεί να με πιάνει στεναχώρια, αλλά δεν με πιάνει πανικός. Κάτι θα βρω να κάνω. Θα πάω να δουλέψω σε μία καφετέρια όπως όταν ξεκίνησα. Και τότε δεν είχα τίποτα. Τώρα έχω ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, έχω κάποια πράγματα. Ε τότε δεν είχα τίποτα. Είχα τα απολύτως απαραίτητα και προσπαθούσα να πληρώσω το ενοίκιο. Και έλεγα μέσα μου: “α, καλά, εγώ από την καφετέρια που είμαι με τους δίσκους, θα κατακτήσω την τηλεόραση”. Την αγαπούσα πολύ την τηλεόραση. Προσπαθούσα να βρω τρόπο να μπω στην τ��λεόραση, τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να βγω. Ψάχνω την έξοδο. Ήμουν σε μία καφετέρια στο Παγκράτι. Έχω ρίξει και νερά σε πελάτη. Αλλά επειδή ήμουν πάντα πολυ επικοινωνιακός χαρούμενος και χαμογελαστός με συγχωρούσαν... Η διευθύντριά μου, μάλιστα, μου είχε προτείνει να γίνω προϊστάμενος στην καφετέρια. Αλλά της είπα “δεν μπορώ γιατί πρέπει να σταματήσω”. Είχα ξεκινήσει να γράφω τις “Σαββατογεννημένες” τότε…».

Και ο Γιώργος πρόσθεσε: «στον κινηματογράφο θα ήθελα να κάνω πολλά πράγματα. Θα κάνω. Έτσι κι αλλιώς, η τηλεόραση αισθάνομαι ότι είναι για μένα κάτι το οποίο έχει τελειώσει, από την άποψη ότι αυτά που ήθελα να κάνω τα έκανα και τώρα ο τρόπος για να εκφραστώ είναι στο σινεμά ή στο θέατρο».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης