Στου Λιάγκα την αρετουσάριστη κοιλιά «σφάζονται» παλικάρια: με το βαμβάκι «έσφαξε» ο Νίκος Γεωργιάδης τον Άρη Καβατζικη, που χαρακτήρισε τον τίτλο του περιοδικού «ό,τι πιο trash έχω διαβάσει».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο παρουσιαστής απαθανατίστηκε με μαγιό και οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν χωρίς ρετούς, στο περιοδικό «Ok!». Σχολιάζοντας τις πόζες κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Άρης Καβατζίκης, που είναι διευθυντής στο αντίπαλο περιοδικό, το «Hello», ανέφερε: «για το επίπεδο του περιοδικού “ΟΚ”, ο τίτλος του περιοδικού “δεν με χωράν τα ρούχα μου έφτασα τα 113 κιλά” είναι κακής αισθητικής και θυμίζει άλλου τύπου περιοδικά, trash... Δεν αξίζει για το επίπεδο αυτού του περιοδικού και των συναδέλφων του, αυτός ο τίτλος. Είναι ό,τι πιο trash έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό σε περιοδικό».

130116144816_6833.jpg

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει και, φυσικά, κρίνεται, από τα λόγια και τις πράξεις του», ανέφερε σε δημοσιογράφους ο Νίκος Γεωργιάδης και πέταξε το «καρφάκι» του επικαλούμενος τις… πωλήσεις των δύο περιοδικών: «το “Οk!” τα πάει περίφημα, γι’ αυτό βρίσκεται και στην κορυφή της προτίμησης του κοινού. Εγώ δουλεύω για το κοινό, αυτό μας αγοράζει. Από τη στιγμή που το κοινό μας προτιμά και μας τιμά, εμένα αυτό μου αρκεί».

Παράλληλα, ο διευθυντής του εντύπου τόνισε πως ο τίτλος που χρησιμοποιήθηκε ήταν λόγια του ίδιου του Γιώργου Λιάγκα, «καρφώνοντας», χωρίς να κατονομάσει, «περιοδικά που βγάζουν πράγματα από το μυαλό τους».

Θυμίζουμε πως«πυρά» κατά του Άρη Καβατίκη, για το ίδιο θέμα, εξαπέλυσε on air και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λέγοντας χαρακτηριστικά «φτάνει πια αυτή η υποκρισία ρε Άρη!».

Δείτε στο βίντεο την απάντηση Γεωργιάδη στον Καβατζίκη