Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες σε εστιατόριο στη Βουλιαγμένη ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προκειμένου να βρεθεί μία λύση στη δικαστική τους διαμάχη.

Όπως βλέπετε και στις φωτο, τις οποίες θα δημοσιεύσει την Τετάρτη το περιοδικό Ok!, και τις οποίες παρουσίασε αποκλειστικά σήμερα το «Spata Live», οι τρεις τους δείπνησαν παρέα, μετά από πρόσκληση του ζευγαριού στην παρουσιάστρια.

ΛΙΑ.jpg
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Spata Live» αν και δήλωσε πως γνωρίζει περισσότερα για αυτή τη συνάντηση, αρκέστηκε να μεταφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού: «Θα αναφέρω το ρεπορτάζ του περιοδικού που λέει ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του ζευγαριού. Λέει ότι συνέφαγαν για δύο ώρες και ότι αν και η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε με καλή διάθεση για να λήξει εκεί το θέμα δεν άκουσε αυτά που περίμενε. Έτσι, η υπόθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού και τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν οδηγείται σε κάποια εξωδικαστική λύση».

ΛΙΑ 2.jpg
Σημειώνεται πως η παρουσιάστρια ζητάει από τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη συνολική αποζημίωση 100.000 ευρώ (50.000 ευρώ από τον καθένα δηλαδή) για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη Γιώργου Λιάγκα και Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μόνο στο star.gr: Γιατί διεκόπη η δίκη της Σπυροπούλου κατά του Λιάγκα

Φαίη Σκορδά: Απαντά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για την δικαστική διαμάχη Λιάγκα-Σπυροπούλου!

Λιάγκας Σκορδά απαντάνε για τις αγωγές που τους έκαναν Σπυροπούλου-Δάρρα

Σάσα Σταμάτη για τα 50.000 που της ζητά η Σπυροπούλου: «Δεν έχω να πληρώσω!»