​Με τραυματισμένο τον αυχένα της και με φωνή που έβγαινε με δυσκολία, η Αναστασία Δρακά , μίλησε στην κυπριακή εκπομπή, «Για σένα», για το ατύχημα που είχε, όταν κατά τη διάρκεια των προβών του κυπριακού «Dancing With The Stars», ο παρτενέρ της λύγισε τα πόδια του με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει κάτω και να χτυπήσει!

«Πήγαμε να κάνουμε το lift και όντας εγώ στον αέρα, έπρεπε να γυρίσω το σώμα μου με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορέσω να περάσω γρήγορα κάτω από τα πόδια του παρτενέρ μου, του Κρίστοφερ και μετά εγώ να σηκωθώ και εκείνος να μείνει κάτω. Πάνω στην ένταση όμως ο Κρίστοφερ λύγισε τα πόδια του με αποτέλεσμα εγώ να μην έχω χώρο να περάσω και να προσγειωθώ με το κεφάλι στο πάτωμα» είπε με τρεμάμενη φωνή η χορεύτρια.

Οι πρόβες σταμάτησαν αμέσως μιας και η ζαλάδα που ένιωθε ήταν αφόρητη ενώ πανικοβλημένος ο παρτενέρ της την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και έβγαλε ακτινογραφίες για να δει τι ζημιά είχε πάθει!

Ο αυχένας της είχε τρανταχτεί τόσο πολύ από την πτώση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κυκλοφορεί με κολάρο για αρκετές μέρες, ενώ οι γιατροί εκτός από φαρμακευτική αγωγή της συνέστησαν και ξεκούραση!

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε για τον τραυματισμό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Έσκασε κάτω με το κεφάλι και τραυματίστηκε χορεύτρια του «Dancing With The Stars»