Μαρτυρική η Τρίτη για τους χρήστες του Twitter: αφού «έπεσε» για περίπου δύο ώρες, η δημοφιλής εφαρμογή επανήλθε και… τέθηκε πάλι εκτός λειτουργίας, εντείνοντας τη φημολογία για επίθεση από χάκερς!

Όπως έχει γράψει το star.gr, το πρόβλημα προέκυψε γύρω στις 10:30 ώρα Ελλάδας, οπότε και το Twitter δεν ήταν διαθέσιμο ούτε μέσω κινητού τηλεφώνου, ούτε μέσω υπολογιστή, ενώ επηρεάστηκαν και εφαρμογές που βασίζονται σε αυτό, όπως το Hootsuite.

104710.jpg

Πολλοί χρήστες σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ιαπωνία και Αφρική αναφέρουν αδυναμία να συν��εθούν στην υπηρεσία, η οποία εμφανίζει μήνυμα σφάλματος. Μάλιστα, δύο ώρες μετά την αρχική διακοπή, το Twitter επανήλθε, ωστόσο... «έπεσε» ξανά!

Η εταιρεία αναγνώρισε ότι υπάρχουν προβλήματα σε διάφορα σημεία του κόσμου και έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι γίνεται κάθε προσπάθεια για να αποκατασταθούν, χωρίς να κάνει λόγο για την αιτία της αναστάτωσης που έχει δημιουργηθεί.

Από την πλευρά τους, οι χρήστες δεν κρύβουν την οργή τους: σε άλλα social media έχει γίνει trend το hashtag #twitterdown, όπου τα καυστικά σχόλια δίνουν και παίρνουν!