Για να... χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο είναι αυτό που συνέβη σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ: οι παρουσιαστές διάβασαν και παρουσίασαν τα πρωτοσέλιδα της περασμένης Παρασκευής ως… σημερινά!

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Δαράκης και ο Γιάννης Δάρρας ξεκίνησαν να διαβάζουν τους τίτλους των εφημερίδων, μόνο που, ξαφνικά, αποκαλύφθηκε ότι κοιτούσαν τα φύλλα της Παρασκευής, 15 Ιανουαρίου 2016! «Λοιπόν, νομίζω ότι πρέπει να φύγουμε από τις εφημερίδες! Έχουμε ένα καινούριο θέμα. Να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα...», είπε ο Γιώργος Δαράκης μόλις κατάλαβε την γκάφα, χωρίς να ζητήσει, έστω τυπικά, «συγγνώμη» από το κοινό.

Λίγο αργότερα, το σωστο «σώμα» των εφημερίδων κατέφτασε στο πλατό και οι παρουσιαστές διέκοψαν τη ροή για να παρουσιάσουν τα πρωτοσέλιδα, ενώ, περίπου δύο ώρες αργότερα, στο φινάλε της εκπομπής, οι οικοδεσπότες της «θυμήθηκαν» να… απολογηθούν!

«Επιχειρήσαμε να διορθώσουμε το λάθος. Το κάναμε. Δεν θα το ξανακάνουμε, να είστε λίγο επιεικείς», ανέφεραν και… όποιος κατάλαβε σε ποιο λάθος αναφέρονταν… κατάλαβε!

Δείτε στο βίντεο την απίστευτη γκάφα