​Με σπαρταριστό τρόπο σχολίασαν οι «Ράδιο Αρβύλα» τον σάλο που έχει προκληθεί, αφότου έγινε γνωστό πως ο «οργισμένος» ράπερ του ΣΥΡΙΖΑ και νυν Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος, διόρισε «εν μια νυκτί» στο Δημόσιο, αδερφό, μάνα και φίλη!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η αποκάλυψη των διορισμών προκάλεσε σάλο, με τους «Ράδιο Αρβύλα» να κόβουν κομματάκια τον Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλο, χρησιμοποιώντας ραπ και ρίμες, αυτές που χρησιμοποιούσε κάποτε ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ώστε να επαναστατήσει κατά των... ρουσφετιών!

«Μέγα το σόι μου και οι θέσεις δεν μου φτάνουν να τους διορίσω όλους, έχει κι άλλους ψηφοφόρους που όλο με γλυκοκοιτάνε.Θέλω και σένα ρουσφέτι να σου κάνω, μα μόλις μου είπαν τέρμα! Γαμώτη μας πήρανε χαμπάρι του συστήματος τα μέσα το κομματικό το κράτος δεν το χτίσαμε ακόμα, δώστε μου άλλη μια μέρα κι ύστερα τα ξαναλέμε, είναι η ρουσφετολογία δώρο μα την Παναγία. Και τι πειράζει που είμαστε Θεέ μου αριστεροί, πέντε φίλους θέλω να βολέψω μόνο. Θα έρθει η μέρα που θα μπω και στη Βουλή για να φτάσω να διορίζω χωρίς πόνο!» είναι τα λόγια του κομματιού, το οποίο προκαλεί πολύ γέλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ απαντά για τους διορισμούς της μάνας και της αδελφής του

Παραδέχεται τα ρουσφέτια ο Ιάσονας του ΣΥΡΙΖΑ– ΝΕΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ