​Ο τηλεοπτικός Ρίκο ή αλλιώς ο άντρας που τον σέρνει από την μύτη η σύζυγός του Ρωξάνη στη σειρά «Τρελή Οικογένεια», μίλησε για το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Star!

«Το καστ της σειράς είναι επιτυχημένο. Όλοι τους, δίνουν μία ξεχωριστή νότα, ο καθένας με τον τρόπο του ώστε να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ρίκο που υποδύομαι είναι ένα παιδί το οποίο πριν προλάβει να μεγαλώσει, η ζωή τα έφερε έτσι και έγινε πατέρας. Είναι πάντα το θύμα σ’ αυτή την οικογενειακή κωμωδία. Είναι ένας άντρας όπου η γυναίκα του παίρνει αποφάσεις όχι μόνο για το σπίτι, αλλά και για την ίδια του τη ζωή. Είναι αστείος και έχει ένα περίεργο χιούμορ που οι άλλοι στην παρέα δεν μπορούν να το καταλάβουν. Τον ενοχλεί που τον κάνει ό, τι θέλει η γυναίκα του αλλά δεν το δείχνει» είπε χαρακτηριστικ�� σε συνέντευξη του ο Δημήτρης Κυρατσούδης και συμπλήρωσε!

«Η σειρά έχει ένα στιλ καρτούν. Αυτός που είναι θύμα, μπορεί να κερδίσει λίγο αλλά στο τέλος, είναι πάλι θύμα».

Όσο για το πώς πήρε το ρόλο του στη σειρά;

«Αρχικά με πρότεινε ο βοηθός σκηνοθέτη, έπειτα έκανα κάποια δοκιμαστικά και στο τέλος καταλήξαμε σε συνεργασία» είπε ενώ πρόσθεσε πως το μόνο κοινό στοιχείο που έχει με τον «Ρίκο» είναι, κάποιες φορές, το χιούμορ!