Τη γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story 4», το 2005 και έκανε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μαύρα Μεσάνυχτα» της ομώνυμης σειράς: σήμερα, 11 χρόνια μετά το talent show, η Μαρία Ιακώβου συνεχίζει την πορεία της στην μουσική, ενώ το «μάτι» του star.gr την «τσάκωσε» μαζί με την Καίτη Γαρμπή!

Η Μαρία ήταν ένα από τα ταλέντα που ξεχώρισαν από το «Fame Story». Αν και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, έχει ήδη στο ενεργητικό της δύο δίσκους, αρκετά digital singles, ��πως τα «Πάλι Δεν Είσαι Εδώ» και «Πάντα Κρατάει Λίγο», αλλά και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μουσικής.

7071_KETI_GARMPI_MARIA_IAKOVOY_1712016 (703x1024).jpg

Το βράδυ του Σαββάτου, η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε με φίλους της στο νυχτερινό κέντρο «Apotheke», στην Πανεπιστημίου, όπου εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή, η οποία ήταν κριτής στο talent show στο οποίο συμμετείχε η Μαρία.

Ντυμένη με μαύρο φόρεμα και over-the-knee μπότες, η Μαρία τράβηξε τα βλέμματα, ενώ η Καίτη την ανέβασε στη σκηνή και τραγούδησε το «Μαύρα Μεσάνυχτα», αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο και κολακευτικά σχόλια από την τραγουδίστρια!

7067_KETI_GARMPI_MARIA_IAKOVOY_1712016 (675x1024).jpg

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Μαρίας Ιακώβου στον τελικό του «Fame Story»!