​Μια συνέντευξη ξέσπασμα και όλο παράπονο έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό «People».

Η παρουσιάστρια του «NaMaSte» δεν έκρυψε την πικρία της, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν παίρνει τηλέφωνο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου για να τους καλέσει στην εκπομπή, φοβούμενη πως θα της πουν «όχι» και θα νιώσει ντροπή για λογαριασμό τους αλλά και για λογαριασμό της!

«Αυτό, όμως, που με στενοχωρεί περισσότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που νιώθω ξεκρέμαστη απέναντι στα εκάστοτε αφεντικά μου στα κανάλια. Το κάθε “όχι” που ακούω από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τα οποία ο καναλάρχης ξέρει πως είναι φίλοι μου, με κάνει να αισθάνομαι εκτεθειμένη. Έχει τύχει να μου πει καναλάρχης “Καλά, ρε Ναταλία, τόσο γαϊδούρια και τόσο αχάριστοι είναι και δεν έρχονται; Φίλοι σου δεν είναι;”. Από την άλλη, το χειρότερο πράγμα που μπορείς να μου κάνεις, αν θέλεις να περάσω ένα φρικτό απόγευμα, είναι να με βάλεις να πάρω τηλέφωνο τον Ρέμο, τον Ρουβά, τη Βίσση, τη Θεοδωρίδου, τη Βανδή και να τους παρακαλέσω να έρθουν στην εκπομπή για χάρη της φιλίας μας. Ξέρω πως, αν μου αρνηθούν, εκείνη τη στιγμή αισθάνομαι φρικτά και για λογαριασμό μου και για λογαριασμό τους».

6110_MENIOS_FOYRTHIOTIS_NATALIA_GERMANOY_812016.jpg

Όπως εξήγησε μάλιστα, «αυτό δεν είναι κάτι που συνέβη φέτος, αλλά στο παρελθόν. Στην εκπομπή Chart Show, που παρουσίαζα στον Alpha, είχε τύχει να αρνηθεί ακόμα και καλός φίλος να έρθει. Είχα εισπράξει τότε πολλές αρνήσεις, και μάλιστα σε μια μουσική εκπομπή όπου τους είχα ανάγκη, γιατί ήταν στηριγμένη στους τραγουδιστές».

Παράλληλα, κάνει και την αυτοκριτική της, λέγοντα�� σε ποια εκπομπή είχε αισθανθεί περιττή:

«Δεν έχω μετανιώσει. Αισθάνθηκα, όμως, πως η θέση μου στην κριτική επιτροπή της εκπομπής TV Stars, Παρουσιάστε ήταν περιττή. Γενικά, δεν έχω κάνει επαγγελματικά λάθη, αλλά μικρογκάφες, που μετά διορθώνονται. Μη μου πεις όμως να θυμηθώ, διότι μετά από τόσες ώρες πτήσης ζωντανών εκπομπών, έχουν σβηστεί από τη μνήμη μου».

2568_NATALIA_GERMANOY_562015.jpg
Τέλος, η Ναταλία αποκάλυψε και τον λόγο που είχε γυρίσει τραπέζι ανάποδα, ακούγοντας τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει την προσωπική της ζωή στο «Πρωινό»:

«Αναφέρθηκε στην προσωπική μου ζωή και σε έναν άνθρωπο που είναι εντελώς εκτός του χώρου της showbiz. Όλ��ι εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση και κάνουμε πλακίτσα με τους celebrities πρέπει να καταλάβουμε πως εκείνοι που επέλεξαν να είναι εκτός χώρου δεν επιθυμούν τέτοιου είδους σχολιασμό».