​Για την παρεξήγηση που είχε γίνει πέρυσι με την Κατερίνα Καινούργιο�� μίλησε η Μαίρη Συναντσάκη στο Down Town Κύπρου αλλά και σήμερα που πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» οι συντελεστές της ετοίμασαν μια πλακίτσα σχετικά με την εν λόγω …κόντρα!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του περιοδικού για το αν τελικά υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και την Καινούργιου προσωπική διαμάχη, η παρουσιάστρια απάντησε:

«Προσωπική διαμάχη με την Κατερίνα Καινούργιου δεν έχω! Συνέβη κάτι πέρσι, που δεν γνωρίζω, όμως λέει η ίδια πως παρεξηγήθηκε με κάτι. Αυτό πυροδότησε τις φήμες. Μόνη της αναφέρθηκε σε αυτό και μόνη της είπε ότι ενοχλήθηκε με κάτι. Δεν έχουμε μιλήσει, δεν ξέρω με τι ακριβώς μπορεί να ενοχλήθηκε. Δεν μου το είπε ποτέ! Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό της για να γνωρίζω. Ωστόσο, εγώ δεν έχω κάτι μαζί της. Είναι όλα καλά από την πλευρά μου. Αντιθέτως, θυμάμαι τον εαυτό μου να την υποστηρίζει πολύ συχνά στον αέρα των εκπομπών που ήμουν».

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» οι συντελεστές της εκπομπής έκαναν μια πλάκα στην Μαίρη και της έφεραν μια κούκλα με το πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου και της είπαν: «Για να λύσουμε την παρεξήγηση και να τα βρείτε».

Στην συνέχεια η Μαίρη είπε: «Δεν νομίζω πια ότι υπάρχει κάτι».