Τα… «άκουσε» πρωί-πρωί από τα «Καλημερούδια» ο Γρηγόρης Αρνατούτογλου με αφορμή όσα είπε στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show», για το φιλί που έδωσε στην Βουλή μετά την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μου άρεσε το ότι φιληθήκατε, όχι επειδή ήταν ομοφυλοφιλικό το φιλί, αλλά και ετεροφυλοφιλικό να ήταν το φιλί, πάλι δεν θα μου άρεσε. Θεωρώ ότι είναι ένας χώρος που δεν θα γουστάριζα να βλέπω κανέναν να φιλιέται. Τώρα θα μου πεις, αυτό τους πείραξε και τους πίκρανε; Έχουν κάνει αυτό το χώρο, έχουν δει τα αίσχη, κλεψιές, ρεμούλες, έφεραν μια χώρα στην καταστροφή, σε πείραξε ένα φιλί;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Το θέμα δεν άφησαν ασχολίαστο ούτε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος ούτε η Τίνα Μεσαροπούλου.

«Χειροκροτώ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί έδωσε μαθήματα πως μπορείς να είσαι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Είμαστε και gay friendly αλλά από την άλλη να εκφράζουμε και την ρατσιστική άποψη του μέσου Ελληνάρα που λέει: "Ε όχι και να τους βλέπω να φιλιούνται στη Βουλή"!» ανέφερε ο δημοσιογράφος με την τηλεκριτικό να προσθέτει: «Έδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας, γιατί έτσι πρέπει οι δημοσιογράφοι, να ρωτάνε και να απαντάνε ταυτόχρονα. Δε χρειάζεται καλεσμένος γιατί ο Γρηγόρης μπορεί κάλλιστα να ρωτάει, να απαντάει, να κάνει τον δημοσιογράφο, τον συνεντευξιαζόμενο. Είμαστε και τα δύο για να μη χαλάσουμε την καρδιά του καλεσμένου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ