​Γιορτές τέλος το κεφάλι… μέσα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μετά το φαγοπότι των προηγούμενων εβδομάδων, φόρεσε τα αθλητικά της και ξεκίνησε πάλι τις σκληρές προπονήσεις της.

Η παρουσιάστρια, μπορεί να έχει ένα πολύ φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα (πρωινή εκπομπή, θέατρο, και δυο παιδιά να μεγαλώσει), αλλά πάντα βρ��σκει χρόνο για τον εαυτό της και το κορμί της, αφού είναι λάτρης της γυμναστικής, έχοντας ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz.

4826_NTORETA_PAPADIMITIROY_1212016.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, οι παπαράτσι την τσάκωσαν προ ημερών στη Γλυφάδα ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια με σπορ εμφάνιση, ενώ το Instagram της είναι γεμάτο με φωτογραφίες που προπονείται, με τους κοιλιακούς «φέτες» να βγάζουν μάτι.

koiliakoi.jpg
Αν αναρωτιέστε τώρα πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά των γιορτών, η ίδια μοιράστηκε τα fitness μυστικά της με το περιοδικό «ΟΚ», λέγοντας πως:

4827_NTORETA_PAPADIMITIROY_1212016.jpg
«Δεν παθαίνω πανικό με τα κιλά των γιορτών. Πιστεύω ότι, εφόσον οι γιορτές διαρκούν μόνο δύο εβδομάδες, με το που επιστρέφει κανείς στις καθημερινές του συνήθειες όλα γίνονται πολύ εύκολα».

4828_NTORETA_PAPADIMITIROY_1212016.jpg
Και πρόσθεσε:

«Μετά τις γιορτές κάνω γυμναστική, γιατί τις μέρες αυτές την αφήνω τελείως στην άκρη. Μάλιστα, επιλέγω κάτι που απολαμβάνω και δεν το αντιμετωπίζω σαν αγγαρεία για να ξαναμπώ στο πρόγραμμα. Αυτή τη φορά ξεκίνησα με λίγο χορό, που κάνω δύο φορές την εβδομάδα και τι χαίρομαι πολύ. Επιπλέον, κόβω εντελώς τα γλυκά, όπως τα μελομακάρονα, που τις προηγούμενες μέρες ήταν συνεχώς μπροστά μου».
4831_NTORETA_PAPADIMITIROY_1212016.jpg