​Στου Λιάγκα την… κοιλιά «σφάζονται» παλικάρια: «φτάνει πια αυτή η υποκρισία ρε Άρη!», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολιάζοντας όσα είπε on air ο Άρης Καβατζίκης για τη φωτογράφηση του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο πανελίστας της εκπομπής «Το Πρωινό» και διευθυντής του περιοδικού «Hello», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως το δημοσίευμα του περιοδικού «Ok!» είναι ό,τι πιο trash έχει διαβάσει τον τελευταίο καιρό.

«Δικαιούται να πει ότι ο τίτλος είναι trash, αλλά είναι σαν να ξεχνά εκείνη την ώρα που τα λέει αυτά και ωρύεται ότι είναι ο διευθυντής του αντίπαλου περιοδικού. Ας τα πει η Σάσα, με λίγα λόγια, όχι ο Άρης. Αυτό είναι αντιδεοντολογικό! Είναι σαν να καθόμαστε εδώ πέρα και να κάνουμε ότι δεν είμαστε απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου και να βρίζουμε την Καινούργιου. Ας τα πει κάποιος άλλος. Φτάνει πια αυτή η υποκρισία ρε Άρη!», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, κατά τη διάρκεια του «Spata Live».

Θυμίζουμε πως Δημήτρης και Άρης είναι εδώ και καιρό «στα μαχαίρια», μετά τα σχόλια του δεύτερου για τη σύντροφο του πρώτου, την Ιλένια Ουίλιαμς, για την οποία είπε πως μπήκε στην εκπομπή λόγω της σχέσης της με τον παρουσιαστή!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Τι απαντά η Ιλένια Ουίλιαμς στα «καρφιά» του Καβατζίκη για τη σχέση της με τον Ουγγαρέζο!

- Άρης Καβατζίκης για Ιλένια Ουίλιαμς: «Απειλείται η θέση μου στο περιοδικό»!