​Θύελλα αντιδράσεων στα social media έχει προκαλέσει το ότι κάποιοι κατασκήνωσαν έξω από κατάστημα στην Κηφισιά, με 200 ευρώ ανά χείρας, προκειμένου να αγοράσουν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με την «υπογραφή» του Κάνιε Γουέστ!

Το αδιαχώρητο επικράτησε μία ημέρα πριν από την Πρωτοχρονιά σε κατάστημα της οδού Κυριαζή, καθώς δεκάδες νέοι διανυκτέρευσαν σε sleeping bags, στο πεζοδρόμιο, για να καταφέρουν να πάρουν τα παπούτσια, που κοστίζουν 200 ευρώ.

f2.jpg

Τα Αdidas Yeezy Boost 350, τα οποία λανσάρει ο ράπερ σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν κι έχουν προκαλέσει φρενίτιδα ανά τον κόσμο, προσέλκυσαν υποψήφιους αγοραστές ακόμα και από την Βουλγαρία και την Σερβία, όπως αναφέρει το «thema people». «Θα μπορούσα να διανύσω χιλιόμετρα περπατώντας, να μείνω στην έρημο χωρίς νερό, να ποδοπατηθώ και να πληρώσω όσο-όσο, αρκεί να τα αγοράσω προκειμένου ο χειμώνας να με βρει φορώντας τα», δήλωσε ένας εκ των νεαρών.

collageκανιε.jpg

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, όλο το τετράγωνο γύρω από το κατάστημα γέμισε από κόσμο, που διεκδίκησε ένα από τα 30 ζευγάρια τα οποία διέθεσε πως πώληση το μαγαζί!

12519212_1870713083155046_261755739_n.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, με τους χρήστες του Twitter να δίνουν… ρεσιτάλ, θυμίζοντας ότι είμαστε -αισίως- στο τρίτο Μνημόνιο…

κανιε1.jpg
κανιε2.jpg
κανιε3.jpg
κανιε4.jpg