​Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «9 Μήνες».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η Άντρη, ικανοποιημένη που πέτυχε το σκοπό της να ταράξει για τα καλά τα νεύρα της Μαρίνας, και μετά από την επίθεση που δέχτηκε από εκείνη, προτείνει στον Κυριάκο ��α την κλείσουν σε νευρολογική κλινική. Εκείνος αντιδράει, αλλά μόλις η Μαρίνα παραμιλάει στον ύπνο της, καλώντας τον Μάνο, η οργή του ξεχειλίζει.

Η καθυστερημένη άφιξη του Άλκη στην εκκλησία γεμίζει προς στιγμή ελπίδες την Κρίστη ότι το μετάνιωσε. Ο Μάνος τηλεφωνεί στη Μαρίνα, αλλά το σηκώνει ο Κυριάκος, που με απειλητικό ύφος τον προειδοποιεί να μην ξαναενοχλήσει τη γυναίκα του. Ο Νικ ζητάει από τον Αντρέα να τον αφήσει να ασχοληθεί με την έρευνα που αφορά στον τραυματισμό της Δάφνης κι εκείνος, θέλοντας να αντιστρέψει το κλίμα που τον θεωρούν όλοι ύποπτο, τον αφήνει και τον καλωσορίζει στην ομάδα τους. Ο Άλκης φτάνει στην εκκλησία μαζί με τη Χαρά.

Το ζευγάρι φαίνεται υπέρλαμπρο και ευτυχισμένο. Στη θέα του, η Κρίστη λυγίζει και λιποθυμάει. Μην ξέροντας τι να κάνει, η Έλσα καταφεύγει στον Μάνο και του ζητά να την πάει σπίτι του μέχρι να συνέλθει. Ο γιατρός ενημερώνει τον Πέτρο και την Εύα ότι η ζωή της Δάφνης δεν κινδυνεύει πια, όμως όταν την επαναφέρουν από το κώμα υπάρχει πιθανότητα να διαπιστωθούν κινητικά προβλήματα ή πρόβλημα με την ομιλία της.

Ο Πέτρος και η Εύα σοκάρονται και προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον. Ο Μάριος από την άλλη λέει στον Νικ ότι η Δάφνη ξεπέρασε τον κίνδυνο, αλλά εκφράζει την ανησυχία του ακόμα και για τον Πέτρο, που δείχνει να μην τον εμπιστεύεται και τον προτρέπει να μείνει μυστική η έρευνά τους για το χτύπημα της Δάφνης.

Ο Πέτρος, από την άλλη, ζητάει όλο το πόρισμα για να διαπιστώσει εάν η επίθεση κατά της Δάφνης ήταν ��ραγματικά στημένη από τους παιδόφιλους. Η Μαρίνα συνέρχεται και τηλεφωνεί στον Μάνο. Του ζητάει να βρεθούνε, αλλά εκείνη τη στιγμή ακούγεται το κουδούνι του σπιτιού του, καθώς περιμένει την Έλσα και την Κρίστη. Η Μαρίνα, φανερά απογοητευμένη και πικραμένη, νιώθει μόνη και αβοήθητη.

Ο Πέτρος μελετάει την κάτοψη του χώρου που έγινε η επίθεση και διερωτάται γιατί ο Αντρέας την άφησε ακάλυπτη. Η ξαφνική επίσκεψη του Αχιλλέα όμως στο γραφείο του, διακόπτει τη σκέψη του και τον αποπροσανατολίζει…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.