​Τις φώτο του με μαγιό και χωρίς ρετούς που δημοσιεύτηκαν σήμερα στο περιοδικό «OK!» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος φρόντισε να αυτοσαρκαστεί και να… παινέψει τα ελέη του:

«Να απομακρύνετε τα παιδιά από την τηλεόραση.Αν κάποιος έχει καρδιακά, κάνα εμφραγματάκι, εγκεφαλικά και προβλήματα, απομακρυνθείτε από την τηλεόραση γιατί μπορείτε να μείνετε! Έρχεται ο Αρμαγεδδών!» είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με τον Θέμη Γεωργαντά να εστιάζει στα… προσόντα του Λιάγκα και να του θυμίζει την δήλωση που είχε κάνει προ καιρού η Kατερίνα Καινούργιου, λέγοντας:«Κάτω από μεγάλους βράχους κρύβονται μεγάλα φίδια».

130116101119_9276.jpg

«Είχε δίκιο η Καινούργιου, συγγνώμη δηλαδή! Τώρα που είναι σε χειμερία νάρκη, κάπου ήθελε να ξεχυμάσει το φίδι. Γι΄αυτό αφήνω βράχο, για να ξεχυμάσει το φίδι! Έτσι τυχαία άφησα την κοιλιά; Ήθελε το φίδι μεγάλο χώρο να αναπαυτεί! Κρυμ��ένο είναι τώρα! Φαντάσου στη ζέστη τι γίνεται, το καλοκαίρι που δεν κρύβεται με τίποτα!» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και ευχαρίστησε το περιοδικό του ομίλου (ΟΚ!) για τις αρετουσάριστες φώτο:

Resizer.jpg
«Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι μου και το ομιλικό περιοδικό!» είπε ο παρουσιαστής, με τον Άρη Καβατζίκη (ο οποίος είναι διευθυντής του «Hello») να εκρήγνυται λέγοντας:

«Υπάρχει πολλή κακεντρέχεια σε αυτόν τον χώρο. Είναι ο χειρότερος με πισώπλατα μαχαιρώματα! Για το επίπεδο του περιοδικού “ΟΚ”,ο τίτλος του περιοδικού “δεν με χωράν τα ρούχα μου έφτασα τα 113 κιλά” είναι κακής αισθητικής και θυμίζει άλλου τύπου περιοδικά, trash! Δεν πειράζει ας με απολύσουν, είναι και του ομίλου το περιοδικό. Δεν αξίζει για το επίπεδο αυτού του περιοδικού και των συναδέλφων του, αυτός ο τίτλος. Είναι ο,τι πιο trash έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό σε περιοδικό. Λυπάμαι που το λέω και για το κανάλι αλλά και για τους συναδέλφους. Τώρα αν θεωρούν ότι αυτό που λέω είναι τόσο κακό, να μου πουν να μην ξαναέρθω εδώ. Αλλά δεν μπορώ να καταπιώ άλλες ανοησίες, γιατί έχω ακούσει κι εγώ πάρα πολλά!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.