Τη δική του άποψη εξέφρασε ο stand up comedian και πανελίστας του «Λόγω Tivis», Γιώργος Βαγιάτας για το βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο σατίριζε το ζεύγος Πατούλη.

Ο συνεργάτης της Κατερινας Καινούργιου, το χαρακτήρισε «του ποδιού» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μαζεύονται εκεί μέσα σε μια ωρίτσα και κάνουν τα βίντεο. Είναι πολύ πιο ερασιτεχνικά και πολύ πιο του ποδιού από ότι έκανε το "ΑΜΑΝ", είκοσι χρόνια πριν. Αυτό το πράγμα, ότι δεν υπάρχουν κωμικά βίντεο στην ελληνική τηλεόραση πλέον, με ενοχλεί πάρα πολύ! Ειδικά αυτό το θέμα θα μπορούσε να φτιαχτεί πολύ ωραία».

«Μιλάω για καλύτερες παραγωγές βίντεο. Και όταν οι ίδιοι άνθρωπο έκαναν το “AMAN” έκαναν καλύτερες παραγωγές βίντεο!» πρόσθεσε.

«Οι youtubers στην Ελλάδα κάνουν πολύ καλύτερα βίντεο παραγωγικά από ότι αυτό!... Ήταν 5 άτομα και μισή κάμερα για να γίνει αυτό το βίντεο του Πατούλη. Με έχει κουράσει η φτήνια της ελληνικής τηλεόρασης τη σήμερον ημέρα που τη συγκρίνουμε με την τηλεόραση του 1995. Πλέον, βίντεο πολύ καλής παραγωγής κάνουν παιδιά 19 χρονών στο youtube, γιατί παραγωγικά είναι πολύ φτηνό να κάνεις βίντεο» τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Πατούλης με τους Ράδιο Αρβύλα- Θα τους πάει στα δικαστήρια; Τι είπε στο star.gr