​Απών από το πλατό του «Λόγω TiVis», απών και από… τους τίτλους αρχής είναι ο Αντώνης Βλοντάκης, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποδίδει την απουσία σε ασθένεια, αλλά τις πληροφορίες να μιλούν για πλούσιο παρασκήνιο, μετά την κόντρα του πολίστα με τον Μένιο Φουρθιώτη!

«Ο Αντώνης αυτές τις μέρες είχε μια ασθένεια, γαστρεντερίτιδα, θα δούμε πότε θα επιστρέψει», είπε η παρουσιάστρια, το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Όλα», όταν ρωτήθηκε για την απ��υσία του πολίστα.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στον Αντώνη Βλοντάκη και τον Μένιο Φουρθιώτη, μετά την ατάκα του πολίστα «αν δεν έχει κλείσει στο Epsilon η Ζέτα Μακρυπούλια, δεν βρίσκω κανέναν άλλο λόγο να δώσει συνέντευξη στο Φουρθιώτη». Ο παρουσιαστής του Ε απάντησε με… βίντεο για τον πολίστα, στα οποία επισημαίνονταν η καθημερινή εργασία του Βλοντάκη στο Λιμενικό και η ταυτόχρονη παρουσία του στο «Λόγω TiVis».

«Επειδή είμαι σε αρκετά δύσκολη θέση γι’ αυτή την ιστορία, στην παρούσα φάση όντως ταλαιπωρείται από μία γρίπη. Θα δούμε πώς θα του εξελιχθεί», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, όταν ο Θέμος Αναστασιάδης της επεσήμανε την κόντρα Βλοντάκη - Φουρθιώτη, αποφεύγοντας να πάρει θέση για το θέμα.

Δείτε στο βίντεο την απουσία του Βλοντάκη και όσα είπε η Καινούργιου