Για το… περιβόητο μυστικό ταξίδι στο Λονδίνο που έκανε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Όλα πρώτη φορά» όπου ήταν καλεσμένη, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον επιχειρηματία, αν δηλαδή έδωσε δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, όπως αναφέρουν οι φήμες που κυκλοφορούν!

«Όσες φορές ταξιδεύω στο Λονδίνο -γενικότερα οι εκδρομές είναι ωραίες- το παν είναι να έχεις καλή διάθεση. Πάντα όταν παίρνω την απόφαση να πάω ένα ταξίδι κοιτάζω να είναι με πολύ καλή παρ��α που θα περάσω καλά, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψω. Πέρασα πολύ καλά!» ανέφερε.

030116133216_6735.jpg
Μάλιστα, παραδέχθηκε πως όταν είδε τη φωτο-ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο να κάνει το γύρο του διαδικτύου σοκαρίστηκε μιας και λίγες μέρες πριν είχε δώσει συνέντευξη και είχε δηλώσει… «κάτι εντελώς διαφορετικό» για την προσωπική της ζωή!

«Γενικότερα επειδή έχω κρατήσει μια διαφορετική στάση για την προσωπική μου ζωή και ήθελα λίγο να την προστατέψω και θα συνεχίσω να το κάνω, χωρίς να πω κάτι, ισχύει ή δεν ισχύει, με σόκαρε μόνο και μόνο για αυτό» ανέφερε και πρόσθεσε: «Είχα δηλώσει κάτι διαφορετικό, μπορεί μέσα μου να σκέφτομαι κάποια πράγματα αλλιώς, δεν θέλω να βγαίνω ότι είμαι ασυνεπής. Δεν το κατάλαβα καν εκείνη τη στιγμή. Όταν είναι να βγάλουμε φωτογραφία προτιμώ να έρθει ο κόσμος και να μου πει "θες να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί";»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος:Τα δάκρυα,η δεύτερη ευκαιρία και η AΠΟΚΑΛΥΨΗ για το μυστικό ταξίδι

Είναι ξανά ζευγάρι η Καινούργιου με τον Σταθοκωστόπουλο ή όχι;Οι σιβυλλικές δηλώσεις της on air