​Για τις αγωγές που δέχτηκαν από Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Δάρρα, μίλησαν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, δεν έκρυψε πως «εμέν�� δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος, εκτός κι αν είναι κάτι πολύ σοβαρό που αφορά σε θέματα υγείας και παιδιών που πραγματικά είναι δυο θέματα τα οποία ποτέ δεν έχουμε θίξει και θεωρώ πως δεν σηκώνουν και πλάκα. Από κει και πέρα νομίζω ότι δεν είναι ωραίοι αυτοί οι τρόποι. Με ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση, τα βρίσκεις και λύνονται οι όποιες παρεξηγήσεις».

Παράλληλα, απαντώντας στην κριτική του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της και της «την είπε» κατηγορώντας της πως δεν «σπάει αυγά» (κοινώς δεν λέει την άποψη της), η Φαίη Σκορδά είπε:

«Δεν πήρα θέση με προκάλεσε! Είναι μην με προκαλέσεις εμένα! Εγω την άποψη μου θα την πω. Πολλές φορές είναι πιο αιχμηρή, απλώς είναι ο τρόπος που θα το εκφράσω».

Από την μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αυτοκριτική του λέγοντας πως «κάθε μέρα ξυπνάω και λέω τι θα με χρεώσουν! Αλλά εντάξει κι εγώ δεν είμαι αθώα περιστερά. Μου αρέσει να λέω την γνώμη μου πιο αιχμηρά από το συνηθισμένο. Προφανώς και κάποιοι μπορεί να έχουν θιγεί αν δεν έχουν χιούμορ ή μπορεί να έχω πει κάτι πιο πιπεράτο, αλλά δεν είχα πρόθεση σε καμία περίπτωση να τους θίξω!»

Αναφερόμενος στην αγωγή που έχει κάνει σ΄εκείνον και στη Σάσα Σταμάτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν έκρυψε πως:

«Έχουν μιλήσει οι δικηγόροι μας για να είμαι ειλικρινής. Μας το έθεσαν και σε μας, και υπάρχει η πρόθεση και από τα δυο μέρη ��α συναντηθούμε κάποια στιγμή μέχρι να γίνει το επόμενο δικαστήριο που είναι αρχές Μάϊου και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις ώστε να μην προχωρήσει αυτή η ιστορία».

Όσο για την Φωτεινή Δάρρα; Δήλωσε άγνοια, λέγοντας πως «με την Φωτεινή Δάρρα είναι ένα πάρα πολύ παλιό θέμα που δεν το θυμάμαι καν. Ξέρω ότι έχει γίνει μια αγωγή αλλά δεν ξέρω ακριβώς το θέμα… ειλικρινά!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.