Όσοι δεν έχετε όρεξη να βγείτε έξω συντονιστείτε στο Star στις 21:00 και παρακολουθήστε την ελληνική κωμωδία «Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο» με πρωταγωνιστές τους: Λάμπρο Κωνσταντάρα, Καίτη Πάνου, η Μίτση Κωνσταντάρα, Χρήστος Τσαγανέας, Καίτη Λαμπροπούλου, Νίκη Λινάρδου και Περικλής Χριστοφορίδης.
Υπόθεση ταινίας

Ο Τηλέμαχος, που δεν είναι πια νέο��, δέχεται πιέσεις από την αγαπημένη του Φωφώ, για να παντρευτούν. Όμως, για να γίνει ο γάμος τού Τηλέμαχου πρέπει να προηγηθεί ο γάμος της αδελφής του, Χρυσάνθης, που είναι δεσποινίς ετών… 39, μια συντηρητική γεροντοκόρη, που του φέρνει μόνο δυσκολίες. Έτσι, ο Λάμπρος μηχανεύεται ένα σωρό τρόπους για να μπορέσει να αποκαταστήσει την αδελφή του και να αποκατασταθεί κι αυτός. Στην προσπάθειά του να την παντρέψει, ζητάει γαμπρό μέσω αγγελίας. Ένας κύκλος από παρεξηγήσεις ξεκινά…

Η ταινία προβλήθηκε τη σεζόν 1967-1968 και έκοψε 179.662 εισιτήρια.

Το σενάριο είναι κινηματογραφική διασκευή της θεατρικής κωμωδίας των Αλέκου Σακελλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου «Δεσποινίς ετών… 39» και ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του 1954 με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Λογοθετίδη, την Ίλια Λιβυκού, τη Σμάρω Στεφανίδου.

Όμως η αποψινή ταινία «Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο» έχει πιο χαρούμενο φινάλε από την ταινία του 1954.