​Το συναρπαστικό βιβλίο, του Σταμάτη Μαλέλλη «Το τέρας κι εγώ» που άγγιξε τις ψυχές χιλιάδων ανθρώπων , έγινε θεατρικό έργο, περιγράφοντας την ιστορία ενός λαμπρού επαγγελματία που, ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή της επιτυχίας, ζει για δεκαετίες ολόκληρες αγκαλιά με το...σκοτάδι!

«Αυτό ξέρεις είναι μια αρρώστια που την έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Αυξάνεται γεωμετρικά. Νομίζω ότι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όλοι και να την απενοχοποιήσουμε. Δηλαδή , να καταλάβουμε ότι δεν είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται, είναι κάτι που μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, να μην αφήσουμε τη ζωή μας σε αναμονή, να ζήσουμε το κάθε λεπτό κι έτσι να μπορέσουμε να τη νικήσουμε και το πιο βασικό να πάμε σε κάποιον ειδικό» είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Σταμάτης Μαλέλλης.

ραζήηη (800x468).jpg


Αυτό το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο, καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη μάχη του ήρωα με την κατάθλιψη και τον πανικό, αλλά και τον τρόπο που... λυτρώνεται. Το ρόλο του Σταμάτη Μαλέλλη υποδύεται ο Σωτήρης Τσόγκας, την ψυχίατρο, η Μαίρη Ραζή και τον αδελφικό του φίλο, ο... αδελφικός του φίλος , Κυριάκος Ντούμος:«Ήταν μία πρόκληση να παίξω τον εαυτό μου γιατί για έναν ηθοποιό αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται».

ραζή (677x734).jpg

«Έπρεπε να απομονώσω όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες του ήρωα που δεν αφορούσαν στο ευρύ κοινό, και να εστιάσω πάνω στο ανθρώπινο δράμα» είπε ο Σωτήρης Τσόγκας με την Μαίρη Ραζή να προσθέτει:«Κι εμείς έχουμε μία τεράστια ανησυχία για τις επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση, πάνω μας».

Μια παράσταση... αυτοβιογραφική, με ισχυρές δόσεις αυτοκριτικής αλλά και αισιοδοξίας, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 20:00, στο θέατρο Πρόβα.

Δείτε τι είπαν οι πρωταγωνιστές στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star