​Όσοι ξεκουράζεστε σήμερα στο σπίτι σας με τα παιδιά σας, είναι ευκαιρία να δείτε την οικογενειακή ταινία «Μαγική Νταντά» η οποία θα προβληθεί στις 21:45 στο Star.

Υπόθεση ταινίας

Ο Σέντρικ Μπράουν είναι ένας δυστυχής χήρος, που έχει να αντιμετωπίσει τα 7 κακομαθημένα του παιδιά, τα οποία έχουν καταφέρει να διώξουν ως τώρα 17 νταντάδες! Επιπλέον, ο άτυχος άντρας κινδυνεύει να χάσει και την οικονομική βοήθεια από την αυταρχική θεία του, η οποία τον πιέζει να ξαναπαντρευτεί.

Στη χειρότερη περίοδο της ζωής του, εισβάλλει στο σπίτι του η νταντά Μακφί, μια κακάσχημη γυναίκα, αποφασισμένη να "δαμάσει" τα 7 ζωηρά και ατίθασα παιδιά. Οι μέθοδοι που ακολουθεί δεν είναι και οι πλέον συνηθισμένες αλλά, καθώς περνάει ο καιρός, τα επτά ζιζάνια μετατρέπονται σταδιακά σε αξιολάτρευτα αγγελούδια.

Με έναν μαγικό τρόπο, κάθε φορά που συνειδητοποιούν τα λάθη τους, η νταντά γίνεται όλο και πιο όμορφη. Στο τέλος, δεν θα την έχουν πια ανάγκη, γιατί θα έχουν αποβάλλει όλες τις κακές τους συνήθειες. Τότε όμως είναι που τα παιδιά δεν θα θέλουν να τη χάσουν με τίποτα...

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Έμα Τόνσον, Κόλιν Φερθ, Άντζελα Λάνσμπουρι, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κερκ Τζόους.