​Το ότι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της, με τον σύντροφό της Ραμ Αβιράμ παραδέχτηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, η Μαριάννα Πυργιώτη.

Η δημοσιογράφος και ο πρώην πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα είναι 10 χρόνια μαζί, ενώ ο Ραμ τον μισό καιρό μένει στην Ελλάδα, και τον άλλο ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ.

«Ναι παντρεύομαι. Το είπα το ναι με καθυστέρηση γιατί η πρόταση γάμου, μου έγινε πριν από τρία χρόνια. Είπα πως αν ξαναπαντρευτώ ποτέ μου, θα παντρευτώ τον συγκεκριμένο» είπε η Μαριάννα Πυργιώτη, ενώ περιέγραψε και το πώς ο καλός της, της έκανε πρόταση γάμου.

«Είχαμε πάει ταξίδι στη βόρειο Ινδία, στα Ιμαλάια και κάπου στα 4.850 μέτρα, μέσα σε μια σκηνή, ήταν απ' έξω οι καμήλες οι βακτριανές, έβγαλε ένα κουτάκι στο οποίο και είχε μέσα ένα υπέροχο μονόπετρο και μου είπε «θα με παντρευτείς;». Ούτε λουλούδια, ούτε βιολιά, ούτε τίποτα. Σου λέω οι καμήλες ήταν απ' έξω και κάτι γελάδια. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία, αλλά θα είναι πολιτικός γάμος κατ΄ανάγκην. Στο δημαρχείο θα μας παντρέψει ο κ. Καμίνης και κουμπάρα θα είναι η Κάτια Μακρή. Κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα ή το μεθεπόμενο».