​Σε… νέες περιπέτειες θα μπει απόψε η οικογένεια «Αλατζά», στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο της σειράς του Star, «Μια Τρελή Οικογένεια».

Μην το χάσετε! Συντονιστείτε στις 21:00!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ:

Η Χλόη προσπαθεί να μάθει από τη μητέρα της, για τη σχέση της με τον Τζίμη, τον τραυματιοφορέα. Η Μαργαρίτα κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει ότι δεν υπάρχει σχέση. Ο Ρίκο λέει στη μητέρα του, που βρίσκεται στη Σικελία, να εγκαταστήσει skype για να επικοινωνούν. Το αποτέλεσμα είναι η Ρωξάνη να καταλήξει με την πεθερά της, μέσα στο σαλόνι της.

Μια σοβαρή συζήτηση ανάμεσα στη Μαργαρίτα και τον Αντώνη, γίνεται αφορμή η Χλόη να πειστεί ότι είναι υιοθετημένη, χωρίς αμφιβολία! Η Μαργαρίτα κάνει δίαιτα και αναθέτει στην Ρωξάνη να την βοηθήσει να μην κάνει παρασπονδίες. Τα πράγματα, όμως, δεν πηγαίν��υν όπως τα είχαν φανταστεί.

Η Μαργαρίτα απαγγέλει στα παιδιά της στίχους του Ελύτη και με μεγάλη της έκπληξη, ανακαλύπτει πως ο Αντώνης γνωρίζει από… μοντέρνα ποίηση!

*** Στο ρόλο του Τζίμη, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής *** Στο ρόλο του ψυχολόγου σκύλων, ο Μιχαήλ Άνθης *** Στο ρόλο της Ποτούλας, μητέρας του Ρίκο, η Μαίρη Σαουσοπούλου *** Στο ρόλο του Άρη, προπονητή του Αντώνη, ο Δημήτρης Μενούνος *** Στο ρόλο του Τάσου, γιου του προπονητή, ο Κωνσταντίνος Στούπης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.