​Ακέφαλο… ξανά έμεινε το «NaMaSte», αφού από την θέση του αρχισυντάκτη αποχώρησε ΚΑΙ ο Νίκος Παρτσώλης!

Όπως αποκλειστικά είχε γράψει το star.gr, ο Νίκος Παρτσώλης ήταν προσωπική επιλογή της Ναταλίας Γερμανού, αντικαθιστώντας στο... πιτς φιτίλι, τους δυο προηγούμενους αρχισυντάκτες της (Νίκο Νάνο και Νίκο Διαμαντίδη), οι οποίοι δήλωσαν παραίτηση λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με την κατάσταση ανάμεσα σ΄εκείνους και την παρουσιάστρια να είναι… κάτι παραπάνω από τεταμένη.

(Ο Νίκος Παρτσώλης)

11141216_10205159427837608_5209458249655751164_n.jpg
Σύμφωνα με νέες, αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο Νίκος Παρτσώλης άντεξε… μόλις μια εβδομάδα στο νέο του πόστο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μετά τις γιορτές.

Προς το παρόν, χρέη αρχισυντάκτη εκτελεί ο Βασίλης Δρυμούσης, με τον οποίο το κλίμα είναι επίσης… εκρηκτικό!

Να αναφέρουμε τέλος, πως από την αρχή της σεζόν που το «NaMaSte» βγήκε «στον αέρα», οι αποχωρήσεις (με αυτή του Παρτσώλη), έχουν φτάσει συνολικά τις πέντε.

Πριν από τους δύο αρχισυντάκτες (Νίκο Νάνο και Νίκο Διαμαντίδη), είχε παραιτηθεί ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος καλεσμένων Γιώργος Σφακιανάκης, ενώ, αιφνιδιαστικά διακόπηκε η συνεργασία της εκπομπής με τον Δημήτρη Μηλιόγλου που ήταν στο πάνελ, με την αποχώρηση του Νίκου Παρτσώλη να συμπληρώνει την… πεντάδα, φέρνοντας μας στο νου την εποχή που μετράγαμε αποχωρήσεις από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!