​Τον άντρα της ζωής της σύστησε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Λένα Μαντά την οποία και αγαπήσαμε μέσα από τα μυθιστορήματά της, «Μία συγγνώμη για το τέλος», «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», «Με λένε Ντάτα», «Βάλς με 12 θεούς» και πολλά άλλα.

Η ίδια κάθισε στον τηλεοπτικό καναπέ μαζί με το γιο της, Αλέξανδρο και μίλησαν για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

«Από μικρός είχε ιδιαίτερη ανάπτυξη(σ.σ: είναι πανύψηλος) και ιδιαίτερη σχέση μαζί μου» είπε η συγγραφέας με τον Αλέξανδρο να συμπληρώνει: «Είχαμε μάθει από τότε που ακόμα ήμουν πολύ μικρός, να επικοινωνούμε με τα μάτια και όχι λεκτικά, γιατί μίλαγε πολύ και δεν άφηνε περιθώριο σε κάποιον άλλον να μιλήσει, ο��ότε είχαμε φτιάξει ένα μη λεκτικό κώδικα επικοινωνίας. Μιλούσαμε με τα μάτια και όταν κάποιος από τους δυο μας δεν ήταν καλά, ο άλλος το καταλάβαινε»

Η Λένα Μαντά, όπως αποκάλυψε η ίδια, ο γιος της ήταν σκανταλιάρης και την παίδεψε πολύ!

«Ο Αλέξανδρος ήταν 17 ετών και η Μαρία μου δώδεκα. Πάνω στο σπίτι στην κρεβατοκάμαρ�� αρχίζουν οι δυο τους να τσακώνονται και να χύνεται αδελφικό αίμα, εγώ τινάζω χαλιά εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι και τους ακούω και τους λέω να σκάσουν, όμως αυτοί δεν καταλάβαιναν. Έτσι όπως είμαι με το χαλί πάω μέσα και με βλέπει ο Αλέξανδρος και λέει “τώρα θα φάω ξύλο” με το που σηκώνω εγώ λοιπόν το χέρι, ο γιος μου μπαίνει μπροστά στην αδερφή του και την τρώει αυτός την ξυλιά. Το τιναχτήρι έσπασε και εκείνος γυρνάει ψύχραιμος και μου λέει “και τώρα πως θα τινάζεις να χαλιά”» είπε και περιέγραψε και άλλο ένα σκηνικό που συνέβη: «Ήταν στο δωμάτιό του και έπαιζε και ξαφνικά ακούω ένα μπαμ και σβήνουν όλα τα φώτα. Μπαίνω πανικόβλητη στο δωμάτιο του και τι είχε κάνει το πουλάκι μου; Ήθελε να δει πόσο εύκολα κόβεται το καλώδιο του πορτατίφ με το ψαλίδι της χειροτεχνίας».

Ο γιος της γυναίκας που έβαλε τους θεούς να χορεύουν βαλς, μάλιστα δεν δίστασε να πει πως η μητέρα του είχε τις διαφωνίες του όταν της ανακοίνωσε πως παντρεύεται.

«Όταν αποφάσισα πως θέλω να προχωρήσω με την Βίβιαν ήταν μία πρωτοχρονιά που την πέρναγα χώρια της και ένιωθα πως δεν αντέχω μακριά της. Τότε η μητέρα μου διαφωνούσε λέγοντάς μου πως είμαι μικρός» είπε ο Αλέξανδρος με τη μητέρα του να συμπληρώνει: «Λίγες μέρες μετά λοιπόν, αφού μας είχε πει έτσι, έρχεται με την κοπέλα του στο σπίτι μας και την ώρα που ο πατέρας του ο Γιώργος καθόταν ξέγνοιαστος, του είπε να σηκωθεί. Ο σύζυγός μου απόρησε αλλά σηκώθηκε. Μετά σηκώθηκαν και τα παιδιά και ο Αλέξανδρος τότε του λέει “ πατέρα δώσε μας την ευχή σου”. Ο Γιώργος με κοίταξε με απορία και με ρώτησε τι να κάνει. Τελικά τη δώσαμε την ευχή».