Το ότι το να είσαι δημοσιογράφος δεν είναι τελικά και τόσο εύκολη υπόθεση διαπίστωσε με έναν πολύ άσχημο τρόπο ένας ρεπόρτερ από το Ισραήλ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ειτάμ Λαχόβερ, πήγε να κάνει ένα ρεπορτάζ για τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και την αντοχή που έχουν στις μαχαιριές μιας και στη χώρα του έχουν σκοτωθεί αρκετοί Ισραηλινοί από μαχαιριές και πυροβολισμούς.

Τότε ο αντιπρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρίας, Γιανίβ Μοντάκιο, θέλοντας να δείξει την μεγάλη αντοχή των γιλέκων, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά στην πλάτη τον Ισραηλινό ρεπόρτερ.

Τον κάρφωσε δύο φορές όμως στην τρίτη η λεπίδα διαπέρασε το γιλέκο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και το γύρισμα να σταματήσει απότομα.

Λίγες ώρες αργότερα ο δημοσιογράφος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ενημέρωσε τους φίλους του για την κατάσταση της υγείας του, γράφοντας:

«Επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι, έκανα μερικά ράμματα και επέστρεψα στο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σας».

Τη δική του απάντηση για το ατυχές συμβάν έδωσε και ο αντιπρόεδρος της εταιρίας στο Channel 2, λέγοντας πως ο ρεπόρτερ τραυματίστηκε επειδή καταλάθος τον χτύπησε σε σημείο που είχε λιγότερο προστατευτικό υλικό.