​Για την κόντρα Μπαλατσινού-Παπανώτα, τα λεφτά που παίρνει, αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη της στο «ΕΓΩ Weekly».

image1.jpg
Μετά το ξεκατίνιασμα των προηγούμενων ημερών και το εξώδικο που του έστειλε στον Παπανώτα η Τζένη Μπαλατσινού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε με την αρχισυντάκτρια της, το «Happy Day» να μην έχει καμία ανάμειξη σε όλο αυτό:

221215195112_2877.jpg
«Πήραμε αυτή την απόφαση από την πρώτη στιγμή με την αρχισυντάκτρια μου, και την τηρήσαμε μέχρι τέλους. Θεωρώ ότι με τον τρόπο που εξελίχθηκε ήταν μια ιστορία που αφορούσε τους δυο και δεν ήθελα να αναμειχθώ».

9201_THEMIS_SOFOS_STAMATINA_TSIMTSILI_27122015.jpg
Μάλιστα ξεκαθάρισε πως στην εκπομπή «κανείς δεν είναι κακοπροαίρετος. Ο Δημήτρης μπορεί να είναι πιο καυστικός, αλλά έπειτα από 30 χρόνια σε αυτόν τον χώρο νομίζω ότι το δικαιούται. Ίσως με κάποιους που έχει γλυκές εμμονές να το παρακάνει, όπως είχε με την Τζένη ή με τον Σάκη Ρουβά. Δεν αδικώ την Τζένη που μπορεί να θύμωσε με κάποιες κουβέντες και το πώς διατυπώθηκαν. Από εκεί και πέρα, με τον τρόπο της κι εκείνη πρόσβαλε τον Παπανώτα και έπειτα εξελίχθηκε όλο αυτό που ο ένας λέει, ο άλλος απαντάει και κάπου χάνεται το μέτρο και από τις δυο πλευρές. Γι΄αυτό δεν ήθελα η εκπομπή να έχει καμία ανάμειξη».

9211_THEMIS_SOFOS_STAMATINA_TSIMTSILI_27122015.jpg
Στην ερώτηση αν παίρνει πολλά χρήματα, η παρουσιάστρια απαντά «καμία σχέση», ενώ όταν η κουβέντα έρχεται στις πλαστικές, ξεκαθαρίζει πως:

«Δεν σου κρύβω ότι με τις φίλες μου αρκετά συχνά συζητάμε για όλα αυτά. Από εκεί και πέρα είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, αλλά δεν έχω βγει ποτέ να πω έκανα αυτό ή το άλλο, γιατί δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν. Όταν μια γυναίκα δεν νιώθει όμορφα με την εμφάνιση της, καλό είναι να κάνει κάτι για να την αλλάξει χωρίς φυσικά να βλάψει τον εαυτό της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σφαγή» Μπαλατσινού - Παπανώτα: «Είσαι μισογύνης» - «Ανοργασμική, τεκνατζού πρώην σύζυγος»!

Παπανώτας για Μπαλατσινού: «Πετάει λάσπη! Μην κουνάει το δάχτυλο! Να ζητήσει συγγνώμη»!

Εξώδικο έστειλε τελικά η Μπαλατσινού στον Παπανώτα: Η αποκάλυψη για την αιτία της κόντρας τους

Έξαλλος ο Κωστόπουλος: Τι απαντά στον Παπανώτα για την κόντρα με την Μπαλατσινού!