​Δύσκολες ώρες περιμένουν τον Ρίκο στην «Τρελή Οικογένεια» -την ελληνική κωμική σειρά του Star που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00- όπως αποκαλύπτει ο πρωταγωνιστής της, Δημήτρης Κυρατσούδης!

«Προφανώς και δεν έχω καμία σχέση με την Ιταλία! Ο Ρίκο είναι ένας τύπος λίγο Γκούφη και δεν είναι λίγες οι φορές που επισκιάζεται από το χαρακτήρα της γυναίκας του. Μπορεί να φωνάζει, αλλά αγαπιούνται πολύ», λέει, στο περιοδικό «TiVi Σήριαλ», ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τις εξελίξεις στην κωμική σειρά του Star, ο Δημήτρης αναφέρει: «ο Ρίκο θα βασανιστεί πάρα πολύ και αυτό είναι το μόνο ξεκάθαρο. Το μοτίβο που ακολουθούμε στις σκηνές είναι ότι ο Ρίκο είναι πάντα το θύμα! Όσες φορές κι αν νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι και θα επιβληθεί σε κάτι, δεν τα καταφέρνει».

Όσο για τη σχέση του με τα πεθερικά;
«Η σχέση μου με την πεθερά είναι καλύτερη σε σχέση με τον πεθερό. Με αγαπάει και τον αγαπάω, αλλά δεν το δείχνει ποτέ! Γι’ αυτό το λόγο ο πεθερός του βάζει συνέχεια δύσκολα. Θέλει να τον πειράζει συνέχεια και να αισθάνεται ότι αυτός κάνει κουμάντο στην οικογένεια. Και αυτό συμβαίνει επειδή όλα τα χρόνια ήταν με τη γυναίκα και τις κόρες του, μέχρι που έρχεται κάποιος και νιώθει ένα μικρό φόβο ότι θα χάσει τα ηνία», αναφέρει ο Δημήτρης.