​Μανιάτικο κράτησε ο Γιώργος Λιάγκας το on air χώσιμο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Φαίη Σκορδά: αφού «πιάστηκε» από μια ερώτηση του συναδέλφου του, ο παρουσιαστής τον κατηγόρησε ότι… είπε ψέματα, αλλά και ότι δεν κάνει σωστή δημοσιογραφία!

Αφορμή για το «καρφί» στάθηκε η συνέντευξη που πήρε ο Γρηγόρης από την Ιλένια Ουίλιαμς, την οποία, μεταξύ άλλων, ρώτησε και για την προτροπή του Γιώργου Λιάγκα να… χωρίσει από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όταν είδε κάποιες φωτογραφίες τους στα περιοδικά.

«Προχθές ο Γρηγόρης τσακώθηκε εδώ με την Φαίη και έκανε ένα ξέσπασμα, από τα πολλά που έχει κάνει, λέγοντας ότι οι τηλεκριτικοί δεν πρέπει να λένε ψέματα και εγώ σε αυτό συμφωνώ μαζί του. Όμως, θα έπρεπε κι αυτός να μην πέσει στην ίδια λούμπα!», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό».

Τονίζοντας πως ο ίδιος έκανε πλάκα για τις δικές του φωτογραφίες με την Φαίη Σκορδά και την επέκτεινε σε εκείνες των Ουγγαρέζου – Ουίλιαμς, ο Γιώργος συνέχισε: «οι τηλεκριτικοί που κάνουν κακά τη δουλειά τους, το είπανε. Ο Γρηγόρης που τα βάζει με τους τηλεκριτικούς, γιατί δεν προσέχει αφού κάνει σωστή και έγκυρη δημοσιογραφία; Να έβαζε τη φράση “ο Λιάγκας το είπε με χιούμορ”. Τι είμαι εγώ; Η Παπαέτρος να ξέρω ποιοι θα χωρίσουν;».

Δείτε στο βίντεο την επίμαχη ερώτηση του Γρηγόρη και το «καρφί» του Γιώργου