​Έναν απίστευτο ισχυρισμό για την κόντρα του με την Ιλένια Ουίλιαμς διατύπωσε ο Άρης Καβατζίκης, μετά την απάντησή της στην κριτική που της άσκησε: όπως είπε, δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα, καθώς τα τηλεοπτικά του σχόλια απειλούν τη θέση του στο περιοδικό!

«Δεν θέλω να απαντήσω! Θα μπορούσαμε να κάνουμε έναν πολύ ωραίο διάλογο, αλλά δεν θέλω να απαντήσω. Έχω παρατηρήσει πως πολλές φορές η θέση μου εδώ απειλεί την άλλη μου δουλειά στο περιοδικό, μιλάω πολύ σοβαρά αυτή τη στιγμή. Επειδή τα σχόλια που κάνουμε εδώ είναι κάτι πολύ ξεκομμένο από την άλλη μου δουλειά, πολλές φορές βρίσκομαι μπροστά σε επικίνδυνα φαινόμενα που γράφονται και λέγονται, τα οποία απειλούν τη θέση μου ως διευθυντής σύνταξης του περιοδικού. Τα σχόλια που κάνουμε εδώ πολλοί τα μπερδεύουν με την άλλη μου ιδιότητα, η τηλεοπτική μου περσόνα δεν έχει καμία σχέση με τη θέση μου στο περιοδικό», είπε ο δημοσιογράφος, όταν στην εκπομπή «Το Πρωινό» έπαιξε το βίντεο με την απάντηση της Ιλένιας.

Τονίζοντας πως η δημοσιογράφος του «Splata Live» και σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου δεν έβαλε κάποιον να τον επιπλήξει, ο Άρης συνέχισε: «το ότι είμαι μέλος αυτής της εδώ της ομάδας, πολλές φορές συγχέεται από κάποιους ανθρώπους με τη θέση μου στο περιοδικό. Κι αυτό έχει να κάνει και με αυτό το περιστατικό. Επειδή δεν θέλω να συγχέονται αυτές οι δύο ιδιότητες, γιατί είναι λίγο επικίνδυνο για την καριέρα μου, δεν θέλω να συνεχίσω έναν τέτοιο διάλογο».

Όπως έχει γρά��ει το star.gr, η κόντρα άρχισε όταν ο Άρης Καβατζίκης υποστήριξε on air στο «Πρωινό» πως η Ιλένια βρέθηκε στην εκπομπή λόγω της σχέσης της με τον Δημήτρη, κάτι που η ίδια διέψευσε μιλώντας στο «The 2Night Show», χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης μετά την απάντηση της Ιλένιας Ουίλιαμς