​Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά στις 17:50, καθώς οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με ταραχές και καταστάσεις γεμάτες κινδύνους που δεν έχουν γυρισμό!

Ο Κυριάκος ενημερώνει την Κάτια για την ανατροπή στα σχέδιά τους λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η Μαρίνα, και της ζητάει να βρει γρήγορα άλλον τρόπο για να τη χωρίσουν από τον Μάνο. Η Δάφνη φτάνει στη Δίωξη μετά από τη συνάντησή της με τον Μάριο και ενημερώνεται για το σήμα που ήρθε για ένα κύκλωμα παράνομου τζόγου. Εξιταρισμένη ετοιμάζεται για την επιχείρηση και εκπλήσσεται όταν ο Αντρέας τής λέει ότι θα πάει κι εκείνος μαζί. Μία ξαφνική ζαλάδα της όμως αναστατώνει τόσο τον ίδιο τον Αντρέα, όσο και τους συναδέλφους της, αλλά γρήγορα η Δάφνη συνέρχεται και τους διαβεβαιώνει ότι είν��ι πανέτοιμη να πιάσουν το κύκλωμα.

Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας ειδοποιεί τους ανθρώπους του να είναι έτοιμοι για την επίθεση. Η Κρίστη με την Έλσα περπατάνε ανυποψίαστες στο παρκάκι, όταν ξαφνικά βλέπουν τον Άλκη αγκαλιά με τη Χαρά. Ο Άλκης δικαιολογείται λέγοντας ότι αναγκάστηκε να κάνει μία τελευταία φωτογράφηση πριν από το γάμο και η Κρίστη πείθεται, αλλά η Έλσα της βάζει υποψίες για τους πραγματικούς σκοπούς της Χαράς. Η Μάρθα μιλάει στον Μάνο για την υπόθεση της Φωτεινής κι εκείνος την προτρέπει να συμβουλευτεί τις οδικές κάμερες παρακολούθησης, που ίσως τη βοηθήσουν να φτάσουν στο μέρος που την έχουν.

Στο μεταξύ, η Δάφνη και ο Αντρέας που έχουν φτάσει στο σημείο που είναι στημένη η παγίδα, ξαφνιάζονται πο�� βλέπουν τον χώρο άδειο. Ξαφνικά, μία ριπή όπλου ακούγεται και η φωνή του Αντρέα που φωνάζει τη Δάφνη να πέσει κάτω. Δεύτερος πυροβολισμός, αυτή τη φορά πάνω στον Αντρέα αναστατώνει όλη την επιχείρηση, καθώς δεν ξέρουν ποιον από τους δύο να πρωτοβοηθήσουν. Η Μαρίνα και ο Κυριάκος είναι έτοιμοι για την επιστροφή τους στην Κύπρο, αλλά οι παραισθήσεις της Μαρίνας παίρνουν πια ανησυχητικές διαστάσεις, κάνοντας τον Κυριάκο να τρομάζει με την κατάσταση της ψυχικής υγείας της γυναίκας του. Η Έλσα επιμένει ότι ίσως οι προθέσεις της Χαράς είναι να μη δώσει διαζύγιο στον Άλκη, γεμίζοντας πανικό την Κρίστη.

Ο Πέτρος και η Εύα που έχουν μάθει τα νέα από τις ειδήσεις, τρέχουν πανικόβλητοι στο νοσοκομείο που έχει μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη η Δάφνη και ακούνε εμβρόντητοι τον γιατρό που τους λέει ότι οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι πολύ μικρές και μαζί τη θλιβερή πληροφορία ότι η Δάφνη ήταν έγκυος

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!