Την ενόχλησή του για την άγρια κόντρα ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού και τον Δημήτρη Παπανώτα, εξέφρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος, κάνοντας, μάλιστα, παράπονα στον πανελίστα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις αρχές Δεκέμβρη, Τζένη και Δημήτρης αντήλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς, τόσο με δηλώσεις, όσο και με αναρτήσεις στα social media, ενώ η παρουσιάστρια έστειλε εξώδικο.

«Η επίθεση του Δημήτρη ήταν απαράδεκτη! Έχω τους δικούς μου λόγους να μην θέλω να απαντήσω, να μην μπω στο τρυπάκι αυτό. Συμφωνώ με όσα είπε η Τζένη, τα έχουμε συζητήσει κιόλας. Το ότι δεν αντέδρασα περισσότερο, ήταν θέμα συγκυριών», είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Τονίζοντας ότι καλά έκανε η πρώην σύζυγός του και έστειλε εξώδικο, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποια από τα σχόλια του πανελίστα, που αφορούσαν εκείνον: «όταν κάποιος λέει βλακείες για σένα, σαφώς και σ’ ενοχλεί. Εμένα με έχει ενοχλήσει περισσότερο ο Δημήτρης παλιότερα, σε άλλη φάση. Κάποιες φορές παίρνει φόρα και δεν υπολογίζει τι λέει. Έχει πει πολύ χειρότερα πράγματα, όπως για το πώς μεγαλώνω εγώ τον γιό μου. Μια μ@λακί@ μπορούμε να πούμε όλοι, αλλά ως εκεί! Τελείωσε, κλείσαμε και αν επανέλθει κάποιος, θα επανέλθω κι εγώ».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου