Αντιμέτωποι με... απρόοπτα θα έρθουν οι τηλεθεατές της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μιας και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου αντί για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο θα δουν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Δανάη Επιθυμιάδη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πρόκειται για ένα νέο ζευγάρι, τον Νικήτα και τη Στέλλα, οι οποίοι είναι δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες. Εκείνος είναι πιο χαλαρός τύπος, ενώ εκείνη πιο οργανωτική και θέλει όλα να είναι στην εντέλεια.

«Δουλεύουμε και οι δύο. Εγώ έχω τη δική μου επιχείρηση. Ένα δικό μου φυτώριο, το οποίο βέβαια δεν έχει τρελά έσοδα» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή «Ελένη» με το τηλεοπτικό του ταίρι να συμπληρώνει: «Εγώ δουλεύω σε μία εταιρία καλλυντικών παίρνω καλά λεφτά αλλά ελπίζω σε κάτι καλύτερο. Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του αλλά εκείνος περισσότερο».

Όπως είπε, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όλα κυλούν ήρεμα ώσπου ξαφνικά ένα απρόοπτο αναβάλλει τα δεδομένα. Η τηλεοπτική Στέλλα παίρνει την προαγωγή ενώ παράλληλα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος.

«Αυτό που συζητάμε είναι σ’ αυτό το ζευγάρι θα προέκυπτε κάποια στιγμή το παιδί όχι όμως απροειδοποίητα. Η Στέλλα περιμένει πως και πως αυτή την προαγωγή και την παίρνει τη θέση. Είναι πολύ χαρούμενοι όμως έχει να προσαρμοστεί σε δύο καταστάσεις πολύ καινούργιες την ίδια χρονική περίοδο και έχει και τον Νικήτα που είναι κουλ και ψύχραιμος» δήλωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Επιθυμιάδη.

Παράλληλα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έκαναν casting 16 κοπέλες γι' αυτό το ρόλο:« Εγώ ήμουν ο συνδετικός κρίκος και με τις 16 γιατί έκανα τις ίδιες σκηνές με όλες και στο τέλος της βάρδιας ήμουν σε έναν… πανικό. Και για μένα είχε ενδιαφέρον γιατί ήθελα να δω πως βλέπει η κάθε κοπέλα το ίδιο κείμενο. Η Δανάη ήταν αουτσάιντερ γιατί πέρασαν και γνωστές ηθοποιοί. Τελικά ξεχωρίσαμε τρεις και μέσα ήταν και η Δανάη. Την ώρα του γυρίσματος καταλάβαινα απόλυτα ότι ήξερε τα πάντα. “Έμπλεκε” το πράγμα από την αρχή. Είδα και συμπεριφορές πολύ υπεροπτικές. Του τύπου “το έχω στο τσεπάκι”, “και που ήρθα τώρα, οκ, εντάξει”».

Δείτε στο βίντεο την πρώτη τηλεοπ��ική εμφάνιση του ζευγαριού αλλά και πλάνα από το επεισόδιο της Δευτέρας...

Διαβάστε επίσης: Τσιμιτσέλης-Επιθυμιάδη: ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες για το νέο ζευγάρι της «Μουρμούρας»

ΦΩΤΟ: Δείτε πώς αποχαιρέτησε η Βάσω Τριανταφυλλίδου την «Μουρμούρα»

BINTEO: Παντρεύτηκαν Βλάχος – Τριανταφυλλίδου! Πώς τους αποχαιρέτησε η «Μουρμούρα»!