Τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο, ο οποίος, από την έναρξη του νέου έτους ανήκει στο δυναμικό του Star, υποδέχθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Μάρα Ζαχαρέα.

Στη ζωντανή σύνδεση που είχαν κατά τη διάρκεια του δελτίου για τις αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες, η παρουσιάστρια, αφού προσφώνησε την είδηση, τον καλωσόρισε στο κανάλι της Κηφισιάς.

«Aπό μέρα σε μέρα αναμένονται οι νέες αντικειμενικές οι οποίες θα φέρουν τα πάνω κάτω, όχι μόνο για τους φορολογούμενους αλλά και για το Δημόσιο και τους δήμους οι οποίοι προβληματίζονται διότι θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν χρήματα στους πολίτες. Ο Γιώργος Σαραντάκος έχει το ρεπορτάζ και με μεγάλη χαρά τον καλωσορίζουμε στο Star!» ανέφερε χαρακτηριστικά με τον ίδιο να της απαντά: «Καλησπέρα Μάρα, να ‘στε καλά! Σε ευχαρ��στώ πολύ! Χαίρομαι που σε βλέπω και πάλι και ξανασυνεργαζόμαστε!»

Φυσικά, οι δύο δημοσιογράφοι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται. Είχαν συνεργαστεί από την δεκαετία του ’90 στο Mega όταν η Μάρα Ζαχαρέα έκανε πολιτικό ρεπορτάζ και ο Γιώργος Σαραντάκος ελεύθερο- οικονομικό, αλλά και στη συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού την περίοδο 2004-2005.

Η συνεργασία τους μέτρησε δεκαπέντε χρόνια. Οχτώ χρόνια μετά, λοιπόν, βρίσκονται ξανά κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, το Star.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ