​Για τον χωρισμό της από τον Σουηδό σύντροφό της, Jacob, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, που κάνει καριέρα στη Σουηδία, εξομολογήθηκε στην Βαλεντίνη και στην Αγάθη Ράντη, ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικό δρόμο από τον πατέρα της 8χρονης κόρης της, Μελίνας:

«Πήρα αυτή την απόφαση γιατί πλέον δεν μπορούσα να συγκατοικώ με έναν φίλο μου. Μάλιστα και η κόρη μου χθες πάλι με ρώτησε γιατί χώρισα με τον μπαμπά της μιας και είχαμε τόσο καλή σχέση. Ήταν δύσκολο πάντως γιατί φεύγοντας ήταν σαν να χώρισα και με την κόρη μου. Σαν να άφησα τη μισή ζωή της πίσω. Από' κεί και πέρα μοιράζομαι το παιδί μου για όλη μου τη ζωή» είπε και πρόσθεσε: «Οι σύντροφοί μου πάντα ήταν άνθρωποι που τους βοηθούσα εγώ. Δεν είναι ωραίο όμως να έχεις πάντα τον ίδιο ρόλο σε μία σχέση».

Παράλληλα η Αλεξάνδρα παραδέχτηκε πως η βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της την επηρέασε στην επιλογή των συντρόφων της.

«Όταν ήμουν μικρή πέρασα βίαιες καταστάσεις, οι οποίες και με στιγμάτισαν. Έζησα καταστάσεις που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ζήσει. Εγώ ζήτησα από τη μαμά μου να χωρίσει και μετά ντρεπόμουν. Πάντα επέλεγα συντρόφους που είχαν αντίθετο χαρακτήρα με τον μπαμπά μου. Δεν έπιναν και δεν ήταν βίαιοι».