Ένας νέος έρωτας… γεννήθηκε στη showbiz, καθώς σύμφωνα με την Real News ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος έβαλε… γκολ στην καρδιά της παρουσιάστριας- αθλητικογράφου, Χριστίνας Βραχάλη!

Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου ενάμιση μήνα, όταν η συμπαρουσιάστρια των Αντώνη Πανούτσου και Κώστα Βαϊμάκη στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Kick off», πήρε συνέντευξη από τον ποδοσφαιριστή για το αθλητικό σάιτ στο οποίο εργάζεται.

vraxali.jpg
Από την πρώτη στιγμή οι δυο τους κατάλαβαν ότι είχαν πολλά κοινά στοιχεία ως χαρακτήρες. Άρχισαν να βγαίνουν μέχρι που ο έρωτας τους έφερε ακόμα πιο κοντά και έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα, μια πρόσφατη έξοδός τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης επιβεβαίωσε αυτό το ειδύλλιο.

assets_LARGE_t_881_106471691.JPG
Από την πλευρά της η Χριστίνα Βραχάλη εξομολογήθηκε την Real News ότι είναι ερωτευμένη χωρίς ωστόσο να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Πέτρο Μάνταλο.

«Είμαι ερωτευμένη με καθετί όμορφο συμβαίνει στη ζωή μου και ευτυχώς αυτήν την περίοδο μου συμβαίνουν πάρα πολλά όμορφα…» ανέφερε.