​Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

Ο Μάνος ρωτάει την Έλσα τι θα έκανε εκείνη αν ήταν στη θέση της κόρης του, αν εμφανιζόταν ξαφνικά και της έλεγε ότι είναι ο πατέρας της. Η Έλσα φρικάρει με τη σκέψη, βάζοντας φρένο στη σκέψη του Μάνου να της πει την αλήθεια. Ο Νικ ενημερώνει τη Δάφνη για τα στοιχεία που βρήκε για το κύκλωμα των τοκογλύφων κι εκείνη ενθουσιάζεται, χωρίς φυσικά να μπορεί να εκδηλώσει τα αισθήματά της, αφού είναι στο κότερο με τον Αχιλλέα και τον Αντρέα. Γι’ αυτό προφασίζεται ένα ψέμα, αλλά το σύστημα παρακολούθησης έχει καταγράψει τη συνομιλία τους, δίνοντας στον Αχιλλέα για άλλη μία φορά το προβάδισμα για να καλύψει τα νώτα του. Το δείπνο συνεχίζεται σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, με τον Αχιλλέα να φοράει στη Δάφνη ένα πανέμορφο περιδέραιο που ανήκε στη μητέρα του Αντρέα.

Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος του Μάριου δείχνουν ότι δεν είχε πάρει ναρκωτικές ουσίες, ελαφρύνοντας αρκετά τη θέση του. Όσο όμως εκείνος επιμένει ότι η κακοποίηση της Σόνιας ήταν στημένη από τον Αντρέα, τόσο προκαλεί την έντονη αντίδραση του Πέτρου που τον προειδοποιεί πως αν συνεχίσει αυτή τη στάση, θα τον αφήσει μόνο του και θα κριθεί ένοχος από το δικαστήριο. Η Μάρθα λέει στη Δάφνη για τους κύκνους που ζωγραφίζει η Φωτεινή κι εκείνη ταράζεται, καθώς το συνδέει με το κύκλωμα των τοκογλύφων και την Red Swan. Τη σκέψη της διακόπτει το τηλεφώνημα του Πέτρου που την ενημερώνει για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Μάριος στο κρατητήριο, κι η Δάφνη πηγαίνει α��ήσυχη να τον βρει.

�� Μαρίνα φτάνει στο αεροδρόμιο και λίγο πριν την πτήση, την προλαβαίνει ο Μάνος. Ένας φορτισμένος αποχαιρετισμός ανάμεσα στους δύο, με τον Μάνο να την προτρέπει μόλις γυρίσει από την Αίγυπτο να μιλήσουν στην Έλσα για το ποιος πραγματικά είναι. Η Μαρίνα του υπόσχεται πως αυτό το ταξίδι είναι η ευκαιρία της να πάρει τις αποφάσεις της, τόσο για τον γάμο της με τον Κυριάκο, όσο και για τη σχέση της με την Έλσα. Ο Αχιλλέας ενημερώνει την Εύα για την πρόθεση της Μάρθας να υποβάλει τη Φωτεινή σε ύπνωση και αποφασίζουν να πάρουν μέτρα για να το αποτρέψουν. Η Δάφνη επισκέπτεται τον Μάριο στο κρατητήριο και του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει να ανακαλύψουν ποιος του έστησε την παγίδα με τη Σόνια, αρκεί να της υποσχεθεί ότι θα βγάλει από το μυαλό του ότι πίσω απ’ αυτό κρύβεται ο Αντρέας.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!