Για τη σχέση της με τον Ανδρέα Παππά μετά το χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε ανοιχτά η Τζένη Μπαλατσινού, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά!

«Αν νιώσω την ανάγκη να πάρω την ευχή του Θεού με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου μπορεί και να ξαναπαντρευτώ!» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «You», τονίζοντας ωστόσο πως δεν θα επιθυμούσε ένα τέταρτο παιδί!

tzenimpalatsinou2.jpg
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Jenny –Jenny» μίλησε και για τις παπαρατσίστικες φωτο με τον σύντροφό της, τονίζοντας πως όταν τις είδε δεν έκανε… υστερίες επειδή δημοσιοποιήθηκε η προσωπική της ζωή.

«Υστερίε�� γιατί να κάνω; Πιο πολύ τρόμαξα για τα παιδιά μου, πώς θα το δουν αυτό σαν εικόνα, όπως και για τον άνθρωπο που είμαι μαζί, ο οποίος είναι εκτός χώρου και δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους έκθεση. Από την άλλη δεν έκανα κάτι παράνομο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον αν συζητάει με τις κόρες της τα προσωπικά της; «Με τα παιδιά μου δεν συζητάω τα προσωπικά μου, δεν τα αναλύω... Το ότι μπορεί να ξέρουν πως είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, ναι, αλλά μέχρι εκεί!»