Λίγο πριν το μυστικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι με τον πρώην (;) σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξη που έδωσε στο «Οk!» μίλησε για τις δύσκολες ώρες μετά το χωρισμό της, ενώ άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

kkainoyrgiou_h_645_450.jpg

«Αν κάτι δεν έχει τελειώσει άσχημα, δεν μπορώ να είμαι απόλυτη και να πω “δεν θα είμαι ποτέ ξανά με τον Βασίλη”. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αλλά ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες» εξομολογήθηκε.

kkainoyrgiou1.jpg
Όπως ανέφερε, δεν πέρασε εύκολα μετά τους τίτλους τέλους που έριξε η σχέση της. «Εννοείται ότι έκλαψα και ακόμη μπορεί να κλαίω, αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε χωρισμό... Ο χωρισμός είναι επώδυνο πράγμα, οπότε θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς, θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα σου φταίνε οι γύρω σου, θα νιώθεις πολύ μόνος» ανέφερε, ενώ εξομολογήθηκε πως «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου... Τη φοβάμαι την μοναξιά».

Όπως όλα δείχνουν όμως η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να τα ξαναβρεί με τον επιχειρηματία…

"Ο Σταθοκωστόπουλος έκανε το πρώτο βήμα"

Σχολιάζοντας στο «Πρωινό» τόσο τη συνέντευξή της, όσο και τη φωτο-ντοκουμέντο που δείχνει το πρώην ζευγάρι στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρησή του για την Αγγλία, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε πως ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκανε το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούν!

kainourgio-stathokwstopoulos.jpg
«Ο Βασίλης προσπάθησε για αυτήν την ευκαιρία του Λονδίνου! Μπορεί να της έκανε και έκπληξη αυτό το ταξίδι!» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Φυσικά, κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να μιλήσει σε κάμερες και περιοδικά για τη δεύτερη ευκαιρία μέχρι να είναι σίγουρη!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ