Μία από τις πιο γνωστές κωμωδίες του Τζιμ Κάρεϊ, με ειδικά εφέ που σε αφήνουν άφωνο με την παλαβομάρα και την ευρηματικότητά τους, την «Μάσκα», προβάλλει απόψε, στις 23:15, το Star!

Ο Στάνλεϊ Ίπκις, ταμίας σε τράπεζα, αγαθός και συνεσταλμένος, αποφασίζει να βάλει τέρμα στην άχαρη ζωή του. Μόλις τον πέταξαν έξω από ένα κλαμπ και τον ταπείνωσαν για πολλοστή φορά. Ετσι όπως στέκεται ��το μώλο προσπαθώντας να βρει το κουράγιο να πηδήξει στη θάλασσα, παρατηρεί κάτι να επιπλέει στην επιφάνεια. Πιστεύοντας πως πρόκειται για άνθρωπο που πνίγεται, πηδάει στο νερό για να τον σώσει. Τελικά, όμως, αποδεικνύεται ότι πρόκειται απλώς για μία μάσκα.

Το ίδιο βράδυ, ο Στάνλεϊ φορά τη μάσκα και, ξαφνικά, ο ασθενικός και δειλός ταμίας μεταμορφώνεται σε έναν σούπερ άντρα, γεμάτο ενέργεια, στιλ και γοητεία, έτοιμο να κατακτήσει την πανέμορφη Τίνα Καρλάιλ, τραγουδίστρια στο Κόκο Μπόνγκο Κλαμπ. Μόνο που η τελευταία «ανήκει» στον Ντόριαν Τάιρελ, τον αρχιμαφιόζο της πόλης...

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τσακ Ράσελ, ενώ πρωταγωνιστούν οι Τζιμ Κάρεϊ, Κάμερον Ντίαζ, Πίτερ Ρίγκερτ, Πίτερ Γκριν και Έιμι Γιάσμπεκ.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!